Güzellik 12.12.2019 21:23

Leke ve bölgesel kararmalara elveda!

Cildi kıştan yaza hazırlayacak, nem dengesini koruyacak, yazdan kalan cilt ve vücut lekelerini düzenleyecek yapılandırıcı bakım Biolog Leke Kremi ve Biolog Beyazlatıcı Krem ile gerçekleşiyor.
Leke ve bölgesel kararmalara elveda!

Kış aylarının gelmesiyle yazdan kalan cilt ve vücuttaki güneş lekeleri mevsim değişikliklerine de bağlı olarak daha görünür hale geliyor. Biolog geliştirdiği leke önlemeye yardımcı ve eşitleyici formülde ürünlerini kadınların bakım keyfine sunuyor. Cilt yüzeyinde yazdan kalan lekeleri giderecek Biolog Leke Kremi ve vücuttaki güneşlenmeye bağlı oluşan bölgesel lekeleri giderip eşitleyecek Biolog Beyazlatıcı Krem ile teniniz arzu ettiğiniz görünüme kavuşuyor.

Duru görünümün sırrı: Biolog Leke Kremi

Biolog Leke Kremi, içeriğindeki meyan kökü özü ile çevresel faktörlerin sebep olduğu lekeleri önlemek için mücadele ederken, cilt üzerinde eşitleyici etki yaratıyor. Pentavitin ve Sodyum PCA ile cildin ihtiyacı olan yoğun nem desteği Biolog Leke Kremi ile sağlanıyor.

Kullanım Önerisi: Günde iki kez göz çevresi hariç temiz cilde dairesel hareketler ile uygulanmalıdır. Alerjen etki yaratmaması adına kullanım öncesi bilek içlerinde test edilmelidir. Fiyat: 135 TL

Bölgesel renk eşitsizliklerine son: Biolog Beyazlatıcı Krem

Kadifemsi dokusu ve doğal içeriği ile vücudun farklı bölgelerinde oluşan renk eşitsizliklerini tek ton görünümüne kavuşturmak Biolog Beyazlatıcı Krem ile mümkün. Limon, yeşil çay ve üzüm çekirdeği ekstratlarının güçlü bileşimi ile diz, dirsek, koltuk altı bölgelerindeki kararmaların oluşmasının ve renk tonu eşitsizliklerinin önlenmesine yardımcı oluyor.

Kullanım önerisi: Yeterli miktarda alınan kremi temiz ve kuru cildinizin ilgili bölgesine ince bir tabaka halinde uygulayınız. Uygulamanın ardından kremin vücudunuzda emilimi için belirli bir süre su ile temas ettirmeyiniz. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz. Fiyatı: 129 TL

Biolog ile ilgili detaylı bilgi ve ürünlere https://www.biolog.com.tr/tr- TR veya https://www.kozmobox.com/ adreslerini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.