Spor 21.02.2020 19:42

Lonardi magenta mayoya uzandı

Tour of Antalya'nın 165.3 kilometrelik Kemer-Antalya etabını Bardiani Csf Faziane takımından Giovanni Lonardi kazandı. Genel Ferdi Klasmanda birinciliğe de yükselen Lonardi bugünkü Aspendos - Termessos etabında magenta renkli mayoyu giyecek.
Lonardi magenta mayoya uzandı

Mustafa YAŞAR

Akra Hotels ana sponsorluğunda bu yıl 3.kez düzenlenen ve 23 ülkeden 29 takım ve 173 bisikletçinin katıldığı Tour of Antalya’da ikinci gün de geride kaldı. 165.3 kilometrelik Kemer- Antalya etabını Bardiani CSF Fazione Takımı’ndan Giovanni Lonardi, 4 saat 16 dakika 58 saniye ile kazanırken, ikinciliği Tartoletto Isorex Takımı’ndan Jacop Reales, üçüncülüğü de Leopard Pro Cycling Takımı’ndan Patrick Haller elde etti. Böylece bugün yapılacak Aspendos-Termessos etabında Florian Kierner Corendon Airlines’in sponsorluğundaki turuncu mayoyu giymeye hak kazandı.

Mikhel Raim mayoyu bıraktı

Finişi ilk geçen bisikletçi Bardiani CSF Fazione Takımı’ndan Giovanni Lonardi Genel Ferdi Klasman birincisi olarak Magenta renkli mayonun yeni sahibi oldu. İkinciliği aynı zaman ve tekerlek farkı ile Alpecin Fenix Takımından Gianni Vermeersch, üçüncülüğü Sport Vlaanderan Baloise Takımı’ndan Kenneth Van Rooy elde etti.