Vakıf Katılım web
Magazin 28.05.2022 04:01

Mevaris bu yaz Gülcan Arslan ile ışıldayacak

Ünlü oyuncu Gülcan Arslan, reklam yüzü olduğu mücevher markası Mevaris'in yaz koleksiyonu için düzenlenen davete ev sahipliği yaptı. Momo Bebeköy'deki davet iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.
Mevaris bu yaz Gülcan Arslan ile ışıldayacak

Dizi ve filmlerin aranan oyuncularından Gülcan Arslan, ilk marka iş birliğini Fatoş Altınbaş’ın kreatif direktörlüğündeki mücevher markası Mevaris ile yaptı. Mevaris’in yaz için hazırlanan ışıltılı ve renkli koleksiyonu, Arslan ile Altınbaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen bir davetle tanıtıldı.

ÜNLÜ İSİMLER MEVARİS İÇİN BULUŞTU

26 Mayıs Perşembe günü Momo Bebeköy’de düzenlenen davette Gülcan Arslan, Mevaris’in şık, elegan, modern ve gösterişli tasarımlarıyla objektiflerin karşısına geçti. Davete katılanlar arasında Beren Saat, Demet Evgar, Aslıgül Atasagun, Burcu Koca, Narin Akçelik ve Yelda Tiftik de vardı. Konuklar özel davette keyifli vakit geçirirken, aynı zamanda Mevaris’in yeni mücevher koleksiyonunu yakından inceleme fırsatı buldu.

GÜLCAN ARSLANI:HEYECANLI VE MUTLUYUM

Zarafet ve ışıltıyı bir arada sunan Mevaris’le yaptığı işbirliğinden dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getiren Gülcan Arslan, “Bu benim ilk marka anlaşmam ve çok heyecanlıyım. Mevaris, tasarımlarını çok beğendiğim bir firma. Bu işbirliği o nedenle benim için ekstra güzel oldu. Çok mutluyum. Bu dünyada var olmaktan keyif duyduğum, çok şükrettiğim bir dönemdeyim” diye konuştu. Arslan, kendisini bu özel günde yalnız bırakmayan yakın arkadaşı Beren Saat’e de “Sen benim canımın içisin” diyerek teşekkür etti.

"DAHA İYİ TAŞIYACAK BİRİNİ HAYAL EDEMİYORUM"

Gülcan Arslan’la “Kösem Sultan” dizisinin setinde başlayan dostluklarının yıllardır devam ettiğini belirten Beren Saat de arkadaşına övgüler yağdırdı: “Gülcan ve Mevaris, müthiş bir işbirliğine imza attı. Mevaris’in tasarımlarını daha iyi taşıyacak birini hayal edemiyorum.” Ünlü oyuncu, yeni projeleriyle ilgili sorulara “Yazın bir film çekmeye hazırlanıyoruz. Yine dijital platform için olacak. Onun dışında Kenan’la (Doğulu) stüdyo çalışmalarımız devam ediyor” yanıtını verdi. Beren Saat, yıllar önce başrolünde oynadığı “Aşk-ı Memnu” dizisinin ekranlarda tekrar tekrar yayınlandığı ve halen ilgi gördüğü hatırlatıldığında ise şöyle konuştu: “Aşk-ı Memnu başladıysa yaz geldi demektir! Şimdi yeni nesiller de izliyor, bu nedenle yeniden yayınlanması hoşumuza gidiyor.”