Kültür Sanat 12.04.2019 14:08

Mor ve ötesi'nden Senfonik Albüm!

Ülkemizin en sevilen rock gruplarından mor ve ötesi'nin, '29 Ekim 2018'de Aya İrini'de verdiği konserin kaydından oluşan'Canlı Senfonik I Aya İrini' double albümü, Dünya Plakçılar Günü'ne özel, 13.04.2019 cumartesi günü plak formatında piyasada olacak.
Mor ve ötesi'nden Senfonik Albüm!

Şef Orçun Orçunsel yönetimideki Avrasya Filarmoni Orkestrası ve Masis Aram Gözbekyönetimindeki Magma Filarmoni Korosu’nun eşlik ettiği bu sansasyonel konserin kaydından oluşan albüm; çiftli plağı, açılır kapaklı, 180g. ve 8 sayfa fotoğraf albümüyle birlikte bu tarihten itibaren Türkiye’deki tüm plak dükkanlarındaki yerini almaya başlayacak.

 Harun Tekin (vokal,ritm gitar,klavye), Kerem Özyeğen (gitar,geri vokal), Burak Güven (bas, geri vokal ) ve Kerem Kabadayı(davul )‘dan oluşan grubun bu prestijli çalışmasında yer alan 13 şarkının düzenlemelerinde ise yine ağırlıklı olarak Orçun Orçunsel ve Tunç Devrim Yoldaş imzalarını görmekteyiz.

Albüm, Rainbow45 Records & Rakun Müzik iş birliği ve Universal Müzik Türkiyedağıtımıyla büyük müzik marketlerde, İstanbul’un yeni göz bebeği olan seçkin plak dükkanlarında ve rainbow45records.com web sitesinden satışa sunulacaktır.