Magazin 03.12.2019 00:30

MUHTEŞEM PERFORMANSI İLE ''DEVRİM ATVUR''!

İstanbul'un incisi Moda'nın en eğlenceli mekanlarından ''PopMod Eski Nesil Meyhane''de başarılı sanatçı ''Devrim Atvur'' sahnedeydi.
MUHTEŞEM PERFORMANSI İLE ''DEVRİM ATVUR''!

Enfes yemekleri, ev ortamını aratmayan atmosferi, güleryüzlü çalışanlarıyla müdavimlerine kusursuz bir hizmet sunan ''PopMod Eski Nesil Meyhane''de güçlü repertuvarı ile ''Devrim Atvur'' dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Her Cuma ''PopMod Eski Nesil Meyhane''de Fransızca şarkılar eşliğinde sahne alan başarılı sanatçı ''Devrim Atvur'' sahne performansı, özgün repertuvarı ve eşsiz sesiyle mekanı tıklım tıklım dolduran misafirlerden de tam not aldı.

İstanbul cemiyet hayatından, iş dünyasından ve medya sektöründen bir çok değerli ismin müdavimi olduğu mekan, iyi müzik, iyi yemek ve eğlencenin
vazgeçilmez adresi haline geldi.

41 çeşit birbirinden lezzetli mezeleri ve kaliteli müzik anlayışıyla rezervasyonsuz yer bulmanın neredeyse imkansız hale geldiği,
''PopMod Eski Nesil Meyhane'’de birbirinden değerli sanatçılarla birlikte yeşillikler içinde konumlanmış mekanda İstanbul'un tam anlamıyla tadını çıkaracaksınız.