Vakıf Katılım web
Kültür Sanat 20.03.2023 15:47

MURDER KING DEPREMZEDELER İÇİN SAHNEYE ÇIKIYOR!

Türk heavy metal müziğinin önde gelen gruplarından Murder King, 21 Mart Salı günü depremzedelere yardım konseri için sahne alıyor!
MURDER KING DEPREMZEDELER İÇİN SAHNEYE ÇIKIYOR!

Türkiye'yi yasa boğan, yıkıcı depremlerin ardından yaraları sarmak amacıyla seferber olan sanatçılar arasına Türk heavy metal müziğinin önde gelen gruplarından Murder King de eklendi.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkez üssü olmak üzere birçok ilimizi etkileyen deprem sebebiyle, gelirin tamamı depremzedelere ulaştırılacak yardım konseri için kolları sıvayan Murder King, 21 Mart Salı günü Kadıköy Dorock XL’da sahne alacak.

Murder King konser hakkında şu açıklamayı yaptı; ‘’Tüm ülkeyi derinden sarsan deprem felaketinden sonra bölgede yaşayan insanlarımız için çok fazla ihtiyaç ortaya çıktı. Yardımda bulunan tüm vatandaşların yanı sıra bizler de biraz olsun destek olabilmek adına gelirin tamamının depremzedelere direkt ulaştırılması adına elimizden gelen en iyi şeyi yaparak bir yardım konseri düzenlemek istedik.’’

Konsere katılamayacak ancak yardımda bulunmak isteyen müzikseverler için de online bilet satışında bir alan açılarak, yardımların büyütülmesi amaçlanıyor.