Vakıf Katılım web
Magazin 24.02.2020 00:30

MUSTAFA SANDAL KURALI BOZMADI!

Pop müziğin başarılı ismi Mustafa Sandal, önceki akşam Poll Production organizasyonu ile Bostancı Gösteri Merkezinde sevenleriyle bir araya geldi.
MUSTAFA SANDAL KURALI BOZMADI!

Bu sene Harbiye’de art arda kapalı gişe iki konser veren Sandal, geleneği Bostancı’da da bozmadı. Bir hafta öncesinden biletlerin tamamen tükendiği konserde müzikseverler Bostancı’yı tıka basa doldurdu. 

Sahneden seyircisine seslenen Mustafa Sandal ‘Canlarım hoş geldiniz. Sizden bir şey rica ediyorum. Her şeyi unutun ve bu gece kendinizi bana bırakın. Çok uzun zaman sonra Bostancı Gösteri Merkezine geri geldim. Sizinle burada tekrar bir araya gelmek çok güzel bir duygu’ diyerek konuştu.

İZEL SÜRPRİZİ

Yaklaşık üç saat kaldığı sahnede birbirinden hit ve duygusal şarkılarını seyircisiyle birlikte söyleyen Sandal, hayranlarını efsane parçalarından biri olan 'İndir' ile selamladı. Daha sonrasında eskiden günümüze bütün sevilen parçalarını seslendiren Mustafa Sandal’a gecenin ikinci bölümünde ise, pop müziğin güçlü seslerinden İzel eşlik etti. 90’lı yıllarda İzel’in seslendirdiği ve sözü-müziği Mustafa Sandal imzalı olan ’Emanet’ ve ‘Eyvallah’ şarkısını birlikte söyleyen ikilinin performansı dinleyicilerden yoğun alkış aldı.

SAHNEDE KLİP ÇEKTİLER!

Sandal, 1996 yılında çektiği ‘Jest Oldu’ klibini sahnede yeniden canlandırdı. Bu kez kendisine İzel eşlik etti. Mustafa Sandal ‘Jest Oldu’ şarkısına başlarken ‘Bu klipte Duygu Dikmenoğlu peşimden koşuyordu, şimdi seninle aynı klibi yeniden çekelim’ diyerek İzel’le renkli bir performansa imza attı.
Mustafa Sandal, konserin sonuna doğru akustik olarak yorumladığı ‘Mod’ şarkısında gözyaşlarına hakim olamadı. Şarkıyı söylerken çok duygulandığını söyleyen Sandal’a sevenleri alkışları ile eşlik etti.ARSLAN GÜVEN