Spor 24.01.2020 21:00 Güncelleme: 24.01.2020 21:02

Novak Djokovic ve Roger Federer turladı; Wozniacki, Serena Williams ve Tsitsipas erken veda etti

Avustralya Açık'ta favori isimlerden Novak Djokovic ve Roger Federer 4. tura yükselirken; Stefanos Tsitsipas, Serena Williams, Caroline Wozniacki ve kadınlarda son şampiyon Naomi Osaka turnuvada son 16 turunu göremedi.
Novak Djokovic ve Roger Federer turladı; Wozniacki, Serena Williams ve Tsitsipas erken veda etti

Sezonun ilk Grand Slam'i Avustralya Açık'ta son 32 turunun ilk gününde önemli seribaşı isimler turnuvaya veda etti.

Kadınlarda son şampiyon Naomi Osaka, Serena Williams ve kariyerinin son turnuvasını oynayan Caroline Wozniacki'den organizasyona erken veda geldi.

Erkeklerde ise son şampiyon Novak Djokovic ile Roger Federer adını son 16 turuna yazdırırken; Stefanos Tsitsipas Milos Raonic'e mağlup olarak turnuvada şok bir mağlubiyet alarak elendi.

DJOKOVİC'TEN KUSURSUZ PERFORMANS

İkinci turda İto ile oynayan son şampiyon Djokovic son 32 turunda da yine bir Japon raket ile karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün bir performans sergileyen ve maç boyunca servisinde rakibine sadece 8 puan kaptıran Djokovic, Nishioka'yı 6-3, 6-2 ve 6-2'lik setlerle 3-0 mağlup etti. Sırp raket son 16 turunda Diego Schwartzman ile karşı karşıya gelecek.

EPİK MAÇTA KAZANAN FEDERER

Roger Federer Amerika Açık'ta kendisini eleyen Millman ile yine oldukça zorlu bir maç oynadı. Federer Millman'ı 4-6, 7-6, 6-4, 4-6 ve 7-6'lık setlerle 3-2 yenerek yoluna devam etti. İsviçreli raket böylece Avustralya Açık'ta toplamda 100. galibiyetine de ulaşmış oldu.