Magazin 04.04.2020 00:30

Nükhet Duru ve Ata Demirel Yorumuyla 'Mahmure'

Nükhet Duru'nun unutulmaz parçalarını yeni düzenleme ve yorumlarıyla gün yüzüne çıkardığı 'Hikayesi Var' albümünden Ata Demirel'in özgün yorumuyla eşlik ettiği Mahmure'nin stüdyo klibi yayımlandı.
Nükhet Duru ve Ata Demirel Yorumuyla  'Mahmure'

Nükhet Duru’nun, ünlü isimlerle düet yaptığı, geçmiş yıllara damgasını vuran, yeni düzenleme ve yorumlarıyla farklı bir müzik deneyimi yaşatan kült şarkılarından oluşan albümünden sürprizler devam ediyor.

Poll Production ve En Production iş birliğiyle hayata geçen albümde Nükhet Duru, eşsiz yorumuyla unutulmaz şarkısı ‘Mahmure’yi albümünde Ata Demirel ile seslendirdi. Düzenlemesi Selim Çaldıran, Fırat Özbaylar ve Devrim Ekiz tarafından yapılan, Ata Demirel’in de özgün yorumlarını kattığı ‘Mahmure’nin stüdyo klibi bugün itibariyle dijital platformlarda yayımlandı. 

Nükhet Duru’nun Ata Demirel ile seslendirdiği ‘Mahmure’ şarkısının stüdyo klibi, daha önce Mabel Matiz ile seslendirdiği ‘Nerde’ ve Ceylan Ertem’le söylediği ‘Destina’ şarkılarının kliplerinde olduğu gibi Mu Tunç imzalı.

‘Hikayesi Var’ adlı albümünde yorumculuğunu beğendiği, bir arada söylemekten keyif aldığı dostlarını ağırlayan Nükhet Duru’ya bu yolculuğunda müzik dünyasının birçok değerli ismi eşlik ediyor. ‘Hikayesi Var’ adlı albümünde Sıla ve Mabel Matiz’in yanı sıra Kenan Doğulu, Evrencan Gündüz, Funda Arar, Zeynep Bastık, Kalben, Ceylan Ertem, Sena Şener, Rubato ve Ata Demirer Nükhet Duru’nun sevilen şarkılarını birlikte seslendiriyor.