Ekonomi 20.08.2022 07:00

Online yemek sipariş uygulaması Fuudy'ye Techmine'dan 300 bin dolar yatırım

Online yemek siparişini iyi yemek deneyimi ile buluşturan Fuudy uygulaması, Techmine'dan 11 milyon dolar değerleme üzerinden 300 bin dolar yatırım aldı.
Online yemek sipariş uygulaması Fuudy'ye Techmine'dan 300 bin dolar yatırım

Online yemek siparişini iyi yemek deneyimi ile buluşturan Fuudy uygulaması, Techmine’dan 11 milyon dolar değerleme üzerinden 300 bin dolar yatırım aldı.

Online uygulama üzerinden yemek teslimatını şehrin en özel lezzetleri ile birleştiren Fuudy, büyümeye devam ediyor. Techmine’dan 11 milyon dolar değerleme üzerinden 300 bin dolar yatırım alan Fuudy, yatırımı büyük ölçüde teknoloji ve ürün geliştirme alanında kullanmayı hedefliyor.

İki yıl içinde aldığı 3. yatırım olan Techmine yatırımı ile markanın değerlemesi 7 ay içinde 10.1 milyon dolardan 11 milyon dolara çıkmış oldu.

Fuudy, şehrin en sevilen lezzetlerini elektrikli araçların da desteğiyle sürdürülebilir şekilde tüketiciyle buluştururken, seçkin yemek deneyimini restoranların ötesine taşımayı amaçlıyor. Dijital mutfak, Fuudy Market gibi yenilikçi uygulamaları sayesinde, online yemek siparişi sektörüne yenilikçi ve iddialı bir vizyon katıyor.