Magazin 10.07.2020 03:00

PANDEMİNİN YILDIZI MÜNÜR  YILDIZ'DAN YENİ SİNGLE " ÜZERLER "

Son dönemlerde başarısını her seferinde bir üst seviyeye taşıyarak yıldızını daha da parlatan Münür YILDIZ bu sefer ÜZERLER isimli teklisiyle geliyor.
PANDEMİNİN YILDIZI  MÜNÜR  YILDIZ'DAN  YENİ SİNGLE

Pandemi sürecinde boş durmayıp,yeni çalışmalarına gaz kesmeden devam eden sanatçı yeni Single ı ÜZERLER i 10 Temmuz Cuma günü sevenlerinin beğenisine sundu.

Corona virüs nedeniyle hayatlarımızı evlerimize sığdırdığımız bu zor süreçte üretmeye devam eden sanatçı yola devam dedi ve çok güzel hareketli bir şarkıyla zor günlerin üzerine sünger çekmek istedi.

Sözleri Ferhat YAŞRİN'e, bestesi ve aranjesi Esad FİDAN'a ait ÜZERLER isimli şarkıya Yusuf Can ÖZBİLEN yönetmenliğinde çekilen klip, Allarecords etiketiyle 10 Temmuz Cuma günü Allarecords'un Youtube kanalında yayına girdi

. Sanatçı bu klip çekimi için pandemi sürecinde aldığı 14 kiloyu 20 günde büyük çaba gösterip,âdeta aç yaşayarak vermeyi başardı.

Klip ve fotoğraf çekimlerinde stylingi yine kendisi yapan sanatçı albüm fotoğrafları için yine Halil GÜZEL ile çalıştı.

6’ıncı tekli çalışmasını büyük titizlikle hazırlayıp sevenlerinin beğenisine sunan sanatçı bu sefer de sevip,hayal kırıklığına uğrayanlara ÜZERLER diye seslenerek iddali bir çıkış yapıyor.