Magazin 21.05.2018 10:04

Param Var Tipimde Yerinde

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kıbrıs Nuh'un Gemisi Hotel Deluxe & Spa'da sahne aldı.
Param Var Tipimde Yerinde

Sevilen şarkıları seslendiren Ortaç, 1500 hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne performansı ile dikkat çeken Ortaç, " Bugün 19 Mayıs Atamıza minnettarız. Kalbimizde yaşıyor" dedi. Sahne sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, " Bayramlarda bir başka oluyor tabi konserler. Özelliklede Gazi Mustafa Kemal'i anma bayramı dünyada gençlere armağan edilmiş tek bayram. Çok mutluyum bayram vesilesiyle şarkılarımı söyledik " dedi.

Yazın kendi şarkılarımı dinleyeceğim

Yaz ayları için meslektaşlaro gibi yeni bir hit şarkı yapmayacağını söyleyen şarkıcı, " Ben biraz yoğunum. Albüm yapmaya vakit yok. Ay başında Ajda Pekkan'a iki şarkım vardı onları verdim. Gurur duyuyorum. Yazın artık kendi şarkılarımı Ajda hanım dan dinlerim oturduğun yerde" dedi.


Tatil için vakit yok

Bu yaz eşi Chleo ile tatili planı yapıp yapmadıkları sorulan Ortaç, bu yaz bir daha İrlandaya annesini yanına kardeşlerinin yanına gideceğini söyledi. Şarkıcı, " Yazın çok iş var bence tatil yapamayız. Oradan oraya sürükleneceğiz. Her hafta sonum dolu " diyerek vaktinin olmadığını söyledi.


Bırakıp gider korkum yok

İrlandalı eşi Chleo ile sürekli ayrı kaldıkları hatırlatılarak hiç korkunuz olur mu bensizliğe alışıp bırakır gider' sorusuna " Benden kriz çıkmaz. Krizi siz yapıyorsunuz. Bizim halimiz gayet iyi. Düşmanım değil ki karım benim, niye korkayım. Korkmak değil bu saygı. Ben farklı yetiştim. Saygımdan dolayı ses çıkarmam bazı şeylere. Onun da buna hakkı vardır derim. İki tane kardeşi var.  Biri oğlan çocuğu büyüdü iki yaşına geldi. Büyüdüğünü görmedi. Kız ablası ya üç sene sonra derse bacanak "Abla sen benim ablammısın derse, ben bu sorumluluğun altında niye kalayım. Üzülürüm yani ben kızı hayatından koparmadım ki onunda bir hayatı vardı. Onunda anne babası var. Biz evlendik " dedi.