Kültür Sanat 20.03.2023 16:30

RAGIB NARİN YEPYENİ HİT ŞARKISI "YARINIM OL" İLE TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA!

Türk Pop Müziği'nin genç ve en üretken seslerinden Ragıb Narin onbirinci teklisi "Yarınım Ol"u Pasion Turca etiketiyle 17 Mart'ta tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturdu.
RAGIB NARİN YEPYENİ HİT ŞARKISI

Türk Pop Müziği’nin genç ve en üretken seslerinden Ragıb Narin onbirinci teklisi “Yarınım Ol”u Pasion Turca etiketiyle 17 Mart’ta tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturdu.

Ragıb Narin en son yayınladığı “Yok” ve aynı şarkının Lübnanlı sanatçı Rima Yussef ile Türkçe Arapça düet versiyonu olarak sunduğu ve Universal Music Mena etiketiyle yayınlanan “Yok Yok” ile büyük beğeni toplamış, tüm dijital platformlarda yüzbinlerce kez dinlenmiş ve Youtube’da kısa sürede 5 milyondan fazla izlenmişti.

Ragıb Narin, “Yarınım Ol” şarkısı ile ilgili “Melankolik hissettiğim, bir sonbahar gecesi gerçekten şarkının ilk sözlerinde olduğu gibi gece saat 1’de kalkıp yazdığım bir şarkı. Gerçek sevgiyi arayan ve çekinmeden cesurca sevdiğine hislerini anlatan bir adamın sevgilisine içinden gelenleri en şeffaf hali ile anlattığı bir aşk şarkısı” diyor.

“Yarınım Ol” şarkısının sözleri Ragıb Narin ve Emir Çetin, Beste ve aranjesi Dan Darmawan ait.

Ragıb Narin’in, 2019 yılından bu yana dinleyici ile paylaştığı “Sevda Çiçeği”, “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem” “Menekşem” “Mucize” “Vur Beni” ve “Narin Narin” “Yok” “Yok Yok”un ardından onbirinci teklisi “Yarınım Ol”Pasion Turca etiketi ile tüm dijital platformlarda.