Magazin 02.10.2022 05:00

RAP MÜZİĞİN KALBİ PARAF KURUÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİNDE ATTI

Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Çakal & Reckol, rapin nabzını attıran bir konsere daha imza attı.
RAP MÜZİĞİN KALBİ PARAF KURUÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİNDE ATTI

Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Çakal & Reckol, rapin nabzını attıran bir konsere daha imza attı. Rap tutkunları ikilinin seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

ÇAKAL & RECKOL İZDİHAMI!

Son döneme damga vuran rapçiler arasında yer alan Çakal & Reckol, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde üçüncü kez hayranlarıyla buluştu. İlginin yoğun olduğu gecede, ikilinin sevenleri konserin başlamasına 5 saat varken kapıda metrelerce kuyruk oluşturdu. Dj Birand Analan performansıyla başlayan gece, müzikseverleri mest etti. Konsere, dijital platformlarda dillerden düşmeyen ‘Perros Blancos Freestyle’ şarkısı ile çıkan Çakal & Reckol, coşkuyu doruklara çıkardı. Muhteşem enerjileriyle sahnede bir an olsun yerinde duramayan ikili, hareketli performanslarıyla müzikseverlerden alkış aldı. Sevilen parçalarını seslendiren Çakal & Reckol’a, rap tutkunları dans ederek eşlik etti. Müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan ikili, dillere pelesenk olan ‘İmdat’ şarkısıyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ni salladı! Performanslarının yanı sıra sahne üstü görsel şovları ile hayranlarının hafızalarında iz bırakan Çakal & Reckol, müzikseverleri büyüledi.

Hayranlarını doyasıya eğlendiren ikili, ‘Trankobuskas’ şarkısıyla final yaparak dinleyicilere, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde yine unutulmaz bir gece yaşattı.