Magazin 16.07.2019 00:31

Reynmen'in yeni klibi "Ela" tüm izlenme rekorlarını kırarak zirveye yerleşti

YouTube'un en sevilen ve en çok dinlenen isimlerinden Reynmen'in Lipton Ice Tea iş birliği ile hayat bulan yeni klibi "Ela", 12 Temmuz'da yüklenmesinin ardından YouTube Türkiye'de 24 saat içinde 17.5 milyonizlenmeye ulaştı!
Reynmen'in yeni klibi

Reynmen’in “Ela” klibi, 24 saat içerisinde 17.5 milyonun üzerinde izlenme sayısıyla hem Türkiye’de yeni bir rekor kırmış oldu hem de dünya izlenme listesinde bir numaraya oturdu. Bu rekorla birlikte Reynmen birçok dünya starını geride bıraktı. 

Reynmen, yeni klibi “Ela “için iddialı konuşmuş ve Instagram hesabından “Eğer ilk gün 15 milyon izlenmezse Instagram hesabımı kapatırım” demişti. 24 saat içerisinde 17.5 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşan “Ela” klibi için “Derdim olsun çok karanlık bir parçaydı. Ela daha rahat bir şarkı” diyen Reynmen şöyle devam etti: “ Klibi de çok güzel oldu. Eğer klibe bir anlam yüklemek istiyorsanız en az üç kez izlemenizi tavsiye ediyorum. Herkes farklı bir anlamlandırabilir” dedi.

Reynmen, Lipton Ice Tea iş birliği kapsamında klip setinde çekilen reklamda da bu başarıya ulaşmak için çok çalıştığını paylaşıyor ve herkesi hayallerinin peşinden giderken kolaya kaçmamaya davet ediyor.

Lipton Ice Tea Tomorrowland işbirliği kapsamında Reynmen ayrıca 19-21 Temmuz tarihleri arasında katılacağı dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden Tomorrowland’de Lipton Lounge’ında da “Ela” şarkısını seslendirecek.ARSLAN GÜVEN