Beyaz Perde 26.02.2020 00:25

Romantik Filmlerde Fransız Sineması Farkı

 6 Mart'ta vizyona girecek, Hugo Gelin'in yazıp yönettiği Fransa yapımı romantik komedi "İkinci Görüşte Aşk" zekice yazılmış senaryosunu destekleyen güçlü oyunculuklarla izleyicilerin aşka inancını yeniden tazeleyecek.
Romantik Filmlerde Fransız Sineması Farkı

Film bu yıl 45. Cesar Ödülleri’nde Benjamin Lavernhe’e “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” adaylığı getirdi.

 Baharın ilk haftasında vizyona girecek, “İkinci Görüşte Aşk” filmi, izleyicilerin içini ısıtmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Hugo Gelin’in yazdığı ve yönetmen koltuğuna oturduğu romantik komedi film, paralel evrenlerde geçen arkadaşlık, dostluk ve aşk üzerine eğlenceli bir seyirlik vadediyor.

 Raphael; Best Seller Bilim Kurgu romanlarıyla ünlü bir yazardır ve liseden beri büyük aşk yaşadıkları eşi Olivia’yı ihmal etmeye başlamıştır. Son romanını bitirdiği gece şiddetli bir kavganın ardından uyandığında roller tersine dönmüştür. Raphael’in, şöhret ve parası kaybolmuştur. Üstelik bu paralel evrende Olivia dünyaca ünlü bir piyanisttir ama Raphael’i tanımamaktadır. Hayatının hatasını yaptığını fark eden kahramanımız, eşinin kalbini yeniden kazanıp eski hayatına dönüp hatalarını telafi edebilecek midir?

 CGV Mars Dağıtım aracılığıyla 6 Mart’ta vizyona girecek Fransa yapımı “İkinci Görüşte Aşk” filmi zekice yazılmış senaryosu; güçlü oyunculuklarıyla izleyicilerin aşka inancını yeniden tazeleyerek yılın en samimi romantik komedi filmi olmaya aday.

 François Civil, Joséphine Japy’in başrolleri paylaştığı filmde Benjamin Lavernhe ise bu yıl, 45. Cesar Ödülleri’nde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” adaylığı kazandı. Ödül töreni 28 Şubat’ta yapılacak.