Magazin 01.02.2023 04:34

Rüyanda Görürsün Ön Gösterimi Yapıldı

Yönetmenliğini Cemal Alpan'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda başroller Murat Boz ve Burcu Özberk'in yanı sıra Devrim Yakut, Ekin Mert Daymaz, Feridun Düzağaç, Hivda Zizan Alp, Kubilay Karslıoğlu, Selen Soyder, Şerif Erol ve Uğur Uzunel'in yer aldığı 'Rüyanda Görürsün' filminin ön gösterimi önceki gün Soho House'ta yapıldı.
Rüyanda Görürsün Ön Gösterimi Yapıldı

Davete Ayşe Boyner, Aytaç Şaşmaz, Bade İşçil, Berkay Şahin, Çağlar Ertuğrul, İsmail Ege Şaşmaz, Oğulcan Engin, Oğuzhan Koç, Seda Güven ve Umut Kurt gibi birçok ünlü isim katıldı.

Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Burcu Özberk ve Murat Boz "Neşeli bir iş oldu, birbirimizle oynadığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz, güzel bir film oldu artık takdir seyircinin" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Aytaç Şaşmaz "Tiyatro oyunuma hazırlanıyorum, sevgililer gününe inanır inanmayana da saygı duyarım, ben bu yılki sevgililer gününü pas geçeceğim. Sevgililer gününün abim İsmail Ege ile geçireceğim (gülüyor)."

İsmail Ege Şaşmaz" Oyunculuk bence ikinci plana atıldı, küçük yiğenim var o bile youtuber olmak istiyor."

Çağlar Ertuğrul "Bıyıkla takılayım dedim, herkes çok yakıştırdı bende kesmedim. İki ayda rol için 15 kilo aldım, şimdi 8 kilosunu verdim. Urla'da yaşıyorum yarın Murat Cemcir ile bir toplantım var, benim de oyuncu olarak içinde olacağım bir proje yazdım o konuyu konuşacağım Murat ile, sosyal medyada mizah için bazen çekimler yapıyorum beğenen de oluyor beğenmeyen de saygı duyuyorum, bana garip gelen şeyleri mizahlaştırıyorum ama bazen linç yediğim oluyor malesef."

 

 

Oğuzhan Koç "Dün viyanadaydım, biraz da hastaydım, vitaminleri bastım geldim, İbrahim Büyükakla güzel bir filmimiz geliyor, yakın zamanda izleyecilerin beğenisine sunacağız, her şey yolunda."