Magazin 16.07.2019 00:31

Sağlığına kavuştu

Akciğerindeki kitle nedeniyle bir yıldır tedavi görüp yoğun bakımda kalan ünlü söz yazarı Aysel Gürel'in kızı Mehtap Ar sonunda sağlığına kavuştu.
Sağlığına kavuştu

Ünlü oyuncu hastalığı sonrası ilk kez Nişantaşı Citys'te tekerlekli sandalyesiyle çıktığı alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Kendisine rafaket eden arkadaşıyla girdiği mağazada birkaç çift ayakkabı satın alan Ar'ın hayli kilo verdiği görüldü. "Bomba gibiyim daha iyi olacağım" diyen sanatçı, akciğerindeki kitle nedeniyle ümmüterapi gördüğünü ve kitlenin küçüldüğünü anlatıp sağlığıyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Akciğerde bir kist var onunla uğraşıyoruz ama iyiye gidiyor herşey çok iyi. Hastalığı sevmedim 'Git benden dedim' o da gidiyor. Şu an yürüyemediğim için pek iş yapamıyorum ama moralim gayet iyi bomba gibiyim. İnsanlar bunalımdayken alışverişe gider ben de bugün öyle yaptım, yaşam hayat çok güzel"

Tarkan ile Sezen yalnız bırakmadı

Arkadaşları ile sanat dünyasından başta Sezen Aksu ile Tarkan olmak üzere pek çok ismin arayıp ziyaretine geldiğini ifade eden Mehtap Ar, "Hani bir laf var ya 'Sanatçıdan dost olmaz' diye ben ona hiç katılmıyorum insandan dost olur ben buna inanıyorum" dedi. Tedavi sürecinde ve sonrasında özellikle Sezen Aksu'nun kendisine Kanlıca'daki yalısını açıp moral desteği sağladığını anlatıp 'Hastalık insanı yalıda yaşatıyor' diye espri yapan Mehtap Ar ardından şözlerini şöyle sürdürdü: "Herkes arıyor soruyor 'Sanatçıdan dost olmaz' lafını hiç sevmiyorum, insandan dost olur ben ona inanıyorum. Tüm arkadaşlarım Tarkan özellikle Sezen ilk günden bu yana hiç yalnız bırakmıyor beni, gittim onun yalısında yaşıyorum. Hastalık çok güzel insanı yalıda yaşatıyor, çok iyi bir dost. Annemin hastalığında da hep yanımızdaydı. Arada evime geliyorum Sezen özel ambulanslar kiralıyor beni aldırıyor, evinde yemekler yapıyor. Ablam Müjde, Sezen, oğlum Söz kocaman bir aileyiz. Bir aya kalmaz yürüyeceğim doktorum müjdeyi verdi, 15 yıl önce rahim yumurtalık alınmıştı operasyon geçirecek bir durum yok çünkü kitle kendiliğinden küçülmeye başladı. Şimdi ümmüterapi görüyorum 21 günde bir hastaneye gidiyorum"