Kültür Sanat 05.02.2023 13:14

SANATSEVERLER, ''DUDAKLARIMI ÖP KALBİMİ HANÇERLE'' SERGİSİ İÇİN DÜZENLENEN ÖZEL DAVETTE BULUŞTU

Klasik tuval resmine çağdaş bir yorum getiren Ali Elmacı'nın "Dudaklarımı Öp Kalbimi Hançerle" sergisi onuruna Yapı Kredi Özel Bankacılık sponsorluğunda, Pilevneli ve Gentleman ortaklığı ile düzenlenen özel davette misafirler Pilevneli'de buluştu.
SANATSEVERLER, ''DUDAKLARIMI ÖP KALBİMİ HANÇERLE'' SERGİSİ İÇİN DÜZENLENEN ÖZEL DAVETTE BULUŞTU

Klasik tuval resmine çağdaş bir yorum getiren Ali Elmacı’nın “Dudaklarımı Öp Kalbimi Hançerle” sergisi onuruna Yapı Kredi Özel Bankacılık sponsorluğunda, Pilevneli ve Gentleman ortaklığı ile düzenlenen özel davette misafirler Pilevneli’de buluştu. 100 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, sanatçı Ali Elmacı eşliğinde sergi turu ve kokteylin ardından sanatseverler, keyifli bir yemekte bir araya geldi. Katılımcılara benzersiz bir deneyim sunan özel davete Yapı Kredi Özel Bankacılık müşterilerinin yanı sıra Emin Hitay, Murat Tabanlıoğlu, Melisa Şenolsun, Elif Dürüst, Hatice Aslan, Mehmet Nane, Gökhan Avcıoğlu, Levent Erden, Doğa Bursalı gibi iş ve sanat dünyasının sevilen isimleri Pilevneli Gallery’de bir araya geldi.

Pilevneli’nin ev sahipliği yaptığı “Dudaklarımı Öp Kalbimi Hançerle” sergisinde Ali Elmacı, son dönem kâğıt ve tuval eserlerinin yanı sıra, yönetmenliğini üstlendiği ve Bulut Reyhanoğlu prodüktörlüğünde hayata geçen 3 yeni kısa metraj sanat filmini sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Çalışmalarında göz alıcı renkleri fantastik ögeler ile beraber kullanan Ali Elmacı, gerek toplumsal gerekse kişisel durumları çarpıcı bir yorumla sunarken, kalıpları karikatürize ediyor. Kendi deyimiyle “çirkini resmettiği” yapıtları dramatik bir ironi ile yüklü olan sanatçı, seriler halinde ele aldığı çalışmalarında günümüz dünyasını tüm yönleriyle irdeliyor.