Vakıf Katılım web
Magazin 27.02.2020 00:30 Güncelleme: 26.02.2020 22:06

Seda klip çekti…

Sahne ve televizyon dünyasının kraliçesi Seda Sayan yoğun konser programlarının ardından şimdi de sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait 'Düşerim' adlı şarkısı için kamera karşısına geçti...
Seda klip çekti…

Çok kısa bir süre önce tüm dijital platformlarda satışı sunulan oldukça da beğenilen 'Düşerim' isimli şarkısı için geçtiğimiz gün kamera karşısına geçen Seda Sayan, Erkan Nas yönetiminde klip çekti.

12 saat sürek klip İstanbul'da bir villa da çekildi. 25 kişilik bir ekibin çalıştığı klipte Seda Sayan tek başına kamera karşısına geçti. Bembeyaz bir ortam da çekilen klipte Seda Sayan kulaklara olduğu kadar güzelliği de gözlere hitap edecek.

 Seda Sayan, prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras'ın üstlendiği klip çekiminde en büyük desteği yakın arkadaşı Hadise verdi. 'Düşerim' adlı şarkının klip çekiminde 'O Ses Türkiye' Yarışması'nda jüri olarak beraber görev aldığı yakın arkadaşı Hadise uzun yıllardır beraber çalıştığı makyözü Alev Karslı'yı makyajını yapması için Sayan'a yolladı. Sosyal medya da paylaşılan fotoğraflar sonrasında Seda Sayan makyajı ile de tam puan aldı.