Magazin 05.08.2022 12:16

ŞENAY LAMBAOĞLU KADIN HİKAYELERİNİ ANLATMAYI SÜRDÜRÜYOR!

Müzik dünyasındaki başarılı ve üretken yolculuğunu aralıksız bir şekilde sürdüren yorumcu, besteci ve söz yazarı Şenay Lambaoğlu, kadın hikayelerinden yola çıkarak hazırladığı ''Çiçekli Perdeler'' adlı yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
ŞENAY LAMBAOĞLU KADIN HİKAYELERİNİ ANLATMAYI SÜRDÜRÜYOR!

Müzik dünyasındaki başarılı ve üretken yolculuğunu aralıksız bir şekilde sürdüren yorumcu, besteci ve söz yazarı Şenay Lambaoğlu, kadın hikayelerinden yola çıkarak hazırladığı ‘’Çiçekli Perdeler’’ adlı yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Sözü ve müziği Şenay Lambaoğlu imzası taşıyan Çiçekli Perdeler’in prodüktörlüğü başarılı aranjör Genco Arı üstleniyor. Şarkı, Bilirim’in ardından ikilinin ikinci ortak çalışması olarak ön plana çıkıyor.

Müzikal anlayışını her seferinde daha da zenginleştiren Şenay Lamboğlu, Çiçekli Perdeler’deki hikayesi ile güçlü kadın figürünü daha yerleşik bir zemine kavuşturuyor.

Günümüz popüler ritimlerinin ustalıkla kullanıldığı parçada, sound olarak ise enerjik, funk, disco ve elektro ruha sahip deneysel ve neşeli hali kendine özgü bir tarzla birleştirilmiş.

Güçlü, tanıdık ve sıkı müzik yapısıyla vokal unsurlarının dizilimini besteciliğinin yanı sıra şarkı üzerindeki anlatıcılığıyla da pekiştiren Şenay Lambaoğlu, dünya müzikleri arasında var olacak çalışmasını müzikseverler ile baş başa bırakıyor.

Şenay Lambaoğlu’nun yepyeni şarkısı ‘’Çiçekli Perdeler’’ 29 Temmuz Cuma günü itibariyle Ada Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayında!