Magazin 20.07.2019 00:30

SERDAR ORTAÇ'IN 2 BİN KİŞİLİK KOROSU!

Bu yaz eğlence dünyasının iddialı alternatifi olan Didim'de konserler tüm hızıyla devam ediyor. 
SERDAR ORTAÇ'IN 2 BİN KİŞİLİK KOROSU!

Türk Pop müziğinin efsane isimlerinden Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam Didim'de yer alan Caprice Deluxe'de sahne aldı. Ortaç konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ortaç “İzleyenler çok eğlendi. Şarkılarımı yediden yetmişe herkesin bilmesi çok hoşuma gitti. 7 yaşındaki kız şarkımı söylüyor, arkasında da annesi ve anneannesi var.” dedi.

 “BÜTÜN ARANJÖRLERLE ÇALIŞIRIM”

 Basın mensuplarının “Aranjörler araba parası istiyor.” diye açıklama yapmıştınız. Çalışmak için daha ekonomik olduğuna inandığınız bir aranjör buldunuz mu?” sorusunu, “O sözü, bir instagram canlı yayınında, hayranımın sorusu üzerine  espri amacıyla söylemiştim. Yoksa aranjörler fazlasıyla hak ediyor. Zaman zaman benim de çok para istediğim oluyor. Adamlar ekmeğini bu işten kazanıyor. O yüzden benim aranjörlerle ilgili bir sıkıntım yok. Bütün aranjörlerle çalışırım.”

 “BEN BİR MİLYON TIKLANMAYA RAZIYIM”

Sosyal medya fenomeni Reynmen’in yeni şarkısı ile Youtube’da 3 günde 35 milyon izlendiği ve birçok ünlü isim de bu durumu eleştirdiği kendisine hatırlatılan Ortaç, “Olabilir, ben 500 bin - 1 milyon civarında seyrediliyorum mesela. Türkiye’de 40 milyon internet kullanıcısı olsa, bunların 20 milyonu genç olsa ve onların da yarısı müzik dinleyicisi olsa; o sayının yarısı da hayranı olsa 5 milyon kişi eder. Bence izlenme sayısı olarak gayet iyi. Yıldız Tilbe ile yaptığımız düet 120 milyon izlenince çok şaşırmıştım. “Hadi canım, olamaz!” demiştim. Çünkü bir futbol stadyumu 50 bin kişi alıyor. Son seçimde 8 milyon kişi oy verdi mesela. Ben bir milyona razıyım.” dedi.

 “BİZİM DÖNEM BAŞKAYDI, O DÖNEMİ ÖZLÜYORUM”

“Son yıllarda pop müzikte hit şarkı sıkıntısı olduğu yönünde bir algı var. Buna katılıyor musunuz?” sorusunu, “Benim dönemime göre hit şarkı az ama yeni nesil bu şarkıları hit olarak görüyor. Yapacak bir şey yok, demek ki onlara göre müzik yapacağız. Sanki bizim dönemimizde daha eğlenceliydi, ya da ben o dönemi özlüyorum. “Hayat beni neden yoruyorsun!” diye bağırdığımda, çok eğlendiğim günleri hatırlıyorum. Şimdi de güzel şarkılar çıkıyor, kimsenin hakkını yemeyelim ama bizim dönem bir başkaydı.” şeklinde yanıtladı.