Magazin 30.11.2022 04:56

Seren Serengil: Hadise'yi paket yaptık

Önceki gün Nişantaşı City's de köpekleriyle görüntülenen Serengil, muhabirlerin sorularını cevapladı.
Seren Serengil: Hadise'yi paket yaptık

Seren Serengil, Koyna'da bir köpeğin bakıcı tarafından kürekle vurularak öldürülmesine isyan etti.  Konyadaki hayvan barınağında skandal hakkında konuşan Serengil,"Çarşamba günü Konya valiliğinden randevu aldım Rehabilitasyon Merkezine gideceğim çekimler yapacağız ve yeri göreceğim. "dedi. Sosyal medyada köpeklerin sokaklarda insanların rahat hareket etmediği ve yurt dışında sokaklarda kedi köpeklerin olmadığını savunanlar hakkında

"100 yıldan beri sokaklarda köpekler var ve bu zamana kadar hiç kimseyi öldürmemişler. Tüm dünyada yaşam alanları var. O yaşam alanlarında bizler yaşarız. Bizde öyle yaşam alanları yok. Yurt dışı örnekleri verilmesi için çok saçma. Buradakiler ölüm kampları resman. Konyada ki bu öldürülmeleri yurt dışında yaşanmış olsaydı en az 10 yıl hapis yatarlardı. Fransa'ya gittiğimizde sokak köpekleri var. Burada hayvan düşmanları var burada zihniyetle ilgili olduğunu düşünüyorum. Cahillikle alakalı. Bu köpegi öyle öldüren yarın bizde çocukları da öyle öldürür. "diye konuştu.

Hadise ile ilgili soruya ise "Onu paket yaptık. Bitti o konu" diye cevap verdi.

Seren Serengil, annesi Nevin Serengil'in kendisine açtığı dava hakkında da "Annem benim canım. Maalesef ilk evliliğinden çocukları var. Amaçları belli. Biz gerekli belgelerimizi koyduk, bekliyoruz. Öztürk Serengil'in malı Öztürk Serengil'in kızınındır. Annemle görüşüyorum tabiki o beni canımdır" diye konuştu.