Magazin 05.02.2023 04:46 Güncelleme: 04.02.2023 19:48

Shakespeare klasiği ''Romeo ve Juliet'' ile yıllar sonra yeniden...

Monte Carlo Balesi, Shakespeare klasiği ''Romeo ve Juliet'' ile yıllar sonra yeniden Zorlu PSM sahnesinde!
Shakespeare klasiği ''Romeo ve Juliet'' ile yıllar sonra yeniden...

Yönetmen ve koreograf Jean-Christophe Maillot’un Shakespeare’in zamana meydan okuyan eserini yeniden yorumladığı ve 50 dansçıdan oluşan kadrosu ile “Romeo & Juliet” 3 ve 4 Şubat tarihlerinde ilk kez ve sadece Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde Türkiye’deki sanatseverlerle buluşacak.

Kökleri 1909 yılında atılan ve tüm dünyada bale sanatına yeni bir anlam katarak çığır açan Ballets Russes Topluluğu'na dayanan ve klasik balenin dünya çapındaki en iyi temsilcilerinden biri olarak nitelendirilen Monte Carlo Balesi, Jean-Christophe Maillot'nun yönetimiyle bir kez daha Zorlu PSM’de sanatseverlere büyüleyici bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Repertuarında ünlü koreograf Jean-Christophe Maillot’un öncülüğünde üretilmiş 40’a yakın bale koreografisi yer alan Monte Carlo Balesi, Shakespeare klasiği Romeo ve Juliet’in yeniden yorumuyla 3 ve 4 Şubat 2023’te Zorlu PSM’nin eşsiz atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.

"ŞARKILAR HERKES İÇİNDİR"

Monte Carlo Balesi'ni izlemeye gelenler arasında Mabel Matiz de vardı. Mabel Matiz, geçtiğimiz aylarda çıkardığı "Antidepresan" şarkısı ile müzik piyasasına damga vurmuştu. Matiz, şarkısını seslendiren isimler hakkında ve Nihat Doğan'ın şarkıyı kendisinden istemesi ile ilgili, "Şarkılar herkes içindir." diyerek gülümsedi.