Magazin 12.12.2019 00:30

"Sonsuz aşka kesinlikle inanmıyorum artık"

Sesiyle olduğu kadar yazıp bestelediği şarkılarıyla da hafızalarımıza kazınan aşk şarkılarının efsane ismi Deniz Seki, ünlü iletişimci Özgür Aras 'ın projesi olan "biraz Sezen biraz ben Deniz Seki" konsept konserlerinin ikincisini önceki gece Bursa Tayyare Kültür Merkezi 'nde verdi. Konserinde seyircisine "Sonsuz aşka kesinlikle inanmıyorum artık" itirafında bulundu.

Türkiye’nin pek çok ilinde hayranlarıyla buluşmaya başladığı konserler serisinin ikincisini önceki gece Bursa Tayyare Kültür Merkezinde veren Deniz Seki’nin biletleri günler öncesinden tükendi. Seki, dinleyenlerine müzik ziyafeti yaşatırken bol bol alkış aldı.

 Deniz Seki, müzik kariyerinde hep dirsek temasında olduğu ve müzik severlerin kalbine dokunan ve sahnede söylemekten zevk aldığı Sezen Aksu imzalı şarkılarının yanı sıra, sözü müziği kendisine ait olan şarkılardan oluşan özel bir repertuvar ile de dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatırken yıllar önce yazdığı şarkısı “Aşk” söyledikten sonra seyircisine “Sonsuz aşka kesinlikle inanmıyorum artık” itirafında bulundu.

Deniz Seki, ünlü İletişimci Özgür Aras ‘ın projelendirdiği Gişe Organizasyon’un organizasyonuyla 13 Aralık Cuma İstanbul Trump Gösteri ve Kültür Merkezi, 20 Aralık Cuma İzmit Sabancı Gösteri Merkezi ‘nde sevenleriyle bir araya gelecek.