Sağlık 06.12.2019 17:04

SPAFONİ NE GİBİ HİZMETLER SUNUYOR

SPAFONİ Spafoni; Türkiye'nin birçok şehrindeki spa merkezlerinin sunduğu masaj, hamam, sauna gibi hizmetlerin yanı sıra güzellik merkezlerinde sunulan cilt bakımı, kişisel bakım, makyaj gibi hizmetleri de cazip indirim fırsatlarıyla sunan bir internet sitesidir.
SPAFONİ NE GİBİ HİZMETLER SUNUYOR

Spafoni, birçok kategoride sunduğu fırsatlarla masaj, cilt bakımı, yoga gibi deneyimleri lüks olmaktan çıkararak, herkesin erişebileceği hâle getiriyor. Türkiye’de artık neredeyse her otelin bünyesinde ve bağımsız merkezlerde yer alan spa merkezleri, Spafoni’de tek çatı altında bir araya geliyor. Masaj yaptırarak rahatlamak ve stres atmak, cilt bakımı yaptırmak, bebek masajı hizmeti almak isteyen herkes için cazip fırsat seçenekleri Spafoni’de sunuluyor. Tüm bu fırsatları tek tıklama ile parmağınızın ucuna getiren Spafoni üzerinden bu merkezlere hızlıca ulaşabilir, size en uygun fırsatları kolayca bulabilirsiniz. Aylık ortalama 55.000 kullanıcının ziyaret ettiği sitede 500’den fazla elit spa merkezinde dilediğiniz masajı yaptırabilir Spafoni.com’un indirimli fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

Spafoni’nin Amacı Nedir?

Spafoni, iş birliği yaptığı işletmeler için sadık müşteri portföyü oluştururken onlara aynı zamanda yeni müşteriler kazandırıyor. Ayrıca, üyelerinin unutulmaz deneyimleri keyifle tecrübe etmesini ve kendilerini mutlu etmelerini sağlıyor. Tüm bunlarla Spafoni, üyeleri ve işletmeler arasında sağlam köprü kuruyor. Üyeler, memnun kaldıkları merkezlerin fırsatlarını Spafoni’den cezbedici indirim avantajları ile almaya devam ediyor.

Spafoni’de Kimler Yer Alıyor?

Spafoni’de yer alan işletmeler belli kriterlere dayanarak seçiliyor. Spafoni, başta İstanbul olmak üzere, Türkiye’nin birçok şehrinde, çok sayıda kategoride sunduğu fırsatlar ile üyelerine yaşadıkları şehrin farklı mekanlarını tanıma imkanı veriyor. Üyelerine, denemek istedikleri spa ve masaj, hamam, sauna, ıslak alan kullanımı, fitness, güzellik merkezleri, havuz, yoga ve pilates gibi fırsatlara uygun fiyat avantajları ile ulaşmalarını sağlıyor.

Spafoni’yi Neden Tercih Etmeliyim?

Spafoni, diğer fırsat sitelerinden farklı olarak sadece wellness içerikli fırsatları size yüzde 60’a varan cazip indirimlerle sunuyor. Spafoni’nin bu indirim fırsatları sayesinde, wellness deneyimi yaşamak lüks olmaktan çıkıyor. Spafoni’de her bütçeye uygun ve kişiyi mutlu edecek fırsat bulmak mümkün. Türkiye’nin birçok ilinde, yüzlerce merkezle iş birliği yapan Spafoni, size şehrin en seçkin otellerindeki spa merkezlerinde keyifli bir gün geçirme imkanı veriyor. Yaşadığınız şehirde, evinize ya da iş yerinize en yakın spa, masaj, güzellik, pilates ve fitness fırsatlarını Spafoni’de kolayca bulup satın alabilirsiniz. Spafoni’nin iş birliği yaptığı merkezler, deneyimli ve güler yüzlü çalışanlarla kaliteli hizmet veriyor.

Sevdiklerinize Hediye Seçeneği

Spafoni, üyelerinin sevdiklerini mutlu etmesini sağlayacak “Bu fırsatı hediye et” seçeneğiyle sıra dışı hediye fikri de sunuyor. Bu sayede, Spafoni’deki fırsatları isterseniz sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Bunun için fırsat sayfasında bulunan “Bu fırsatı hediye et” seçeneğine tıklayarak işlem yapmanız yeterli oluyor. Dilerseniz Spafoni kartına para yükleyerek sevdiklerinize bu kartı hediye edebilir, onlara diledikleri fırsatı seçme imkanı sunabilirsiniz.