Ekonomi 27.06.2022 18:32 Güncelleme: 27.06.2022 18:39

SRM Coin Geleceği 2022-2024 SRM Coin Yorum

SRM Coin Geleceği 2022-2024 SRM Coin Yorum Analizini sizler için hazırladık. SRM Coin hakkında tüm bilgiler için tıklayın.
SRM Coin Geleceği 2022-2024 SRM Coin Yorum

SRM Coin Geleceği 2022-2024 SRM Coin Yorum Analizini sizler için hazırladık. SRM Coin hakkında tüm bilgiler için tıklayın.

Serum (SRM) coin geleceğine dair fiyat analizleri ve yorumlar, kripto para yatırımında SRM’ye yer veren yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Merkeziyetsiz finans ekosisteminin önemli bir parçası olan Serum projesi, DeFi dünyasının eksiklerini kapatma hedefine dayanıyor. Solana blokzincirinde inşa edilmiş bir DEX olan Serum, merkeziyetsiz yapısı ve çapraz işlemlere izin veren altyapısı ile güçlü bir platform. Serum ağının token’i olan SRM coin ise, ağ içindeki işlemlerde kullanılma özelliğine sahip.

KYC süreci olmadan borsada işlem yapmaya müsade eden Serum projesi, Solana’nın yanı sıra Ethereum entegrasyonuna sahip olmasıyla da öne çıkıyor. Stake’in yanı sıra DAO yapısı ile, projenin önemli kararları üzerinde söz hakkı olmayı da sağlayan SRM coin, borsalarda yatırım ve değer saklama aracı olarak tercih ediliyor. SRM USDT bağlantısı üzerinden, düşük komisyonla Serum coin satın alınabiliyor. Güncel fiyata ise, SRM fiyat adresinden erişmek mümkün. SRM yatırımı düşünenler için, Serum coin nedir ve 2023, 2024 ve sonrasında nasıl potansiyeller barındırıyor, ele aldık.

SRM coin nedir?
Merkeziyetsiz finans dünyası, spot işlemlerin yanı sıra swap, stake ve kredi alma amaçlarla kullanılan bir ekosistem. DEX olarak adlandırılan merkeziyetsiz borsalar içinde, Solana ağı üzerinde geliştirilmiş bir proje olarak öne çıkan Serum, aynı zamanda Ethereum ile de entegre olmasıyla dikkat çekmiş bir ağ. SRM token, platformda hem bir yönetişim token’i, hem de stake süreçlerinde ödül amaçlı olarak kullanılan bir coin. Borsanın sorunsuz bir şekilde işlemesi açısından önemli bir noktada olan SRM coin, alım satım işlemlerinde iyi bir deneyim yaşamak adına kullanılabiliyor. Bununla birlikte SRM coin avantajları içinde, Serum borsasında indirimli komisyon ile işlem yapma da yer alıyor. FTX borsasının kurucusu olan Sam Bankman-Fried tarafından kurulan Serum, farklı kurumsal yatırımcılar tarafından da destekleniyor. 230 milyon doların üzerinde piyasa değeri ile SRM coin, 2022’nin Mayıs ayı itibariyle dünyanın en değerli 150 kripto parası içinde yer alıyor.

SRM coin geleceği
Serum, 2020’nin son çeyreğinde hizmete girmiş bir DEX. Merkeziyetsiz finans projelerinin ilgi çektiği 2021 döneminde ciddi bir ilerleme kaydetmesi ise, SRM’yi ön plana çıkaran detaylardan oldu. 2020 sonunda 1,5 dolarlı seviyelerden işlem gören SRM coin, 2021’deki boğa piyasasında 12 doları geçerek tarihi zirvesini test etti. 2022 yılında yaşanan düşüşle, 0,9 doların altına gerileyen SRM coin, birçok bireysel ve kurumsal yatırımcı tarafından tercih edildi. SRM coin geleceğinde, 2022 yılının ilk dönemindeki düşüşün ardından 2023 ve 2024’teki fiyat hareketleri önemini artırdı.

Uzun vadeli kripto para yatırımcıları için SRM coin’in fiyatını etkileyebilecek birçok faktör olabilir. Serum platformunun kullanım oranının artması, SRM’nin geleceğinde en kritik detaylardan. DeFi ekosisteminin yanı sıra, Solana ve Ethereum ağında geliştirilen DApp’lerin artması da, dolaylı olarak SRM’yi, 2023 ve sonrasında etkileyebilir. Fiyat hareketleri bakımından incelendiğinde SRM coin, Bitcoin ve genel kripto piyasası ile de yakın bir ilişki halinde. Bu anlamda SRM coin’in, küresel ölçekte bir boğa ya da ayı piyasasından da etkilenmesi beklenebilir.

SRM coin yorumları
Popüler DEX’lerden Serum’un coin’i olan SRM coin, yalnızca Serum borsasında işlem yapmak adına değil, genel bir yatırım aracı olarak kabul görüyor. SRM coin yorumlarına bakıldığında, coin’in kurucusunun, kripto para piyasasının en ünlü isimlerinden Sam Bankman-Fried olması öne çıkıyor. FTX borsasının kurucusunun arkasında yer aldığı SRM, bu anlamda güçlü bir topluluğa sahip. SRM coin yorumlarında pozitif olan analistler, hem bu faktörden, hem de DEX’lere yönelik ilginin artması beklentisinden söz ediyor. SRM coin yorumunda negatif bir yaklaşıma sahip olan analistler ise, daha çok piyasada genel bir düşüş ve DEX’lere olan ilgide zayıflama beklentisine sahip. 2024 ve sonrası SRM fiyat tahmininde bulunan platformlar ise, genel olarak teknik parametreleri baz aldığı için, temel analiz yorumlarından bağımsız bir noktada. SRM coin ve diğer altcoin’lerde, her yatırımcının kendi yatırım stratejisine uygun ilerlemesi, en sağlıklı sonucu verebilir.