Magazin 25.06.2022 04:22

SU SOLEY'DEN İDDİALI KARELER!

Türk alternatif pop müziğin güçlü kadın vokallerinden Su Soley, geçtiğimiz günlerde posta.com.tr ' ye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.
SU SOLEY'DEN İDDİALI KARELER!

Tek şarkıyla sanatçı oldum ben diyenlere de ateş püskürten Su Soley, verdiği röportajda müzik dünyasının dinamiklerine ve yozlaşmasına dair de açıklamalar yaptı.

Çekim esnasında gelen: ''Albüm fotoğraf çekimindeki bir kareniz çok dikkatimizi çekti. Başında görkemli bir taç olan çok güçlü bir kadın imajı var. Bu konsept fikri nasıl oluştu?'' sorusuna ise şu şekilde cevap verdi: ''Bu zamana kadar yaptığım hiçbir işi üstünkörü yapmadım. Sporculuk dönemimde de çok sebatkâr bir insandım. Çok uzun yıllar profesyonel olarak lisanslı spor yaptım ve sayısını bilmediğim kadar derecem var. Müzik alanında da yaklaşık 20 yıldır üretiyorum. İlk günden itibaren önce kendime sonra da sektöre, öncülerime, ustalarıma saygıyı içimde korudum. Bir tane şarkı bulayım tutturayım, zirveye oturayım ve oradan da yürürüm demedim. Ne olursa olsun zirveye oturacağım kaygısı taşımadım. İşimi hep çok düzgün yapmaya çalıştım. Bu sözlerim kime ne ifade eder, kime ne kadar ulaşır çok da fark etmez. Önemli olan benim yolumda nasıl yürüdüğüm. Açıkçası bu kadar emekten, bu kadar sebattan, iğne oyası işler gibi inşaa ettiğim kariyerim ve başarılarımdan sonra o tacı sonuna kadar hak ediyorum. Fotoğraf karesine yansıyan görsel bu düşüncelerimden çıktı.''