Güncel - Yaşam 28.03.2023 09:00

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Memuru alacak

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Memuru alıyor.
Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Memuru alacak

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Memuru alıyor.

“ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre” Tekirdağ ili Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

Zabıta Memuru alımı için sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup, sözlü ve uygulamalı sınavlar 16.05.2023 - 18.05.2023 tarihlerinde ve sözlü ve uygulamalı sınav 100. Yıl Mahallesi Suna KAN Caddesi No:40 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet AYGÜN Gençlik Merkezi ek hizmet binası Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde yapılacaktır.

Sınavlar saat 09.00'da başlayacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınavlar aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan ve/veya mazeretine binaen katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.