Magazin 27.11.2018 10:23

Tema-K Gönüllüleri Şanlıurfa-Gaziantep Turu

TEMA-K Gönüllüleri hanımları TEMA Vakfı yararına geçtiğimiz hafta düzenledikleri yemek desteği ardından bu haftada vakıf  üyesi Esra Öztürk bir gezi organize ederek Şanlıurfa ve Gaziantep turu yaptılar.
Tema-K Gönüllüleri Şanlıurfa-Gaziantep Turu

Jolly Tur’un organizasyonu üstlendiği gezide elde edilen gelir ile TEMA Vakfı'nın doğa eğitim programlarına destek verildi. TEMA Vakfı çalışmalarına destek sağlamak üzere cemiyet hayatının ünlü isimlerinin oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K) 25 gönüllü hanım Pazartesi gün sabah erkenden yola çıkarak ilk durakları Şanlıurfa’ya geçtiler. Şanlıurfa’da ilk gün konaklayan hanımlar Göbekli Tepe, Harran Evleri, Balıklı Göl, Dünyanın İlk Üniversitesi ve Halfeti (Saklı Cennet) gibi tarihi yerleri gezip gördükten sonra  ikinci gün Gaziantep’e geçtiler. Bakırcılar Çarşısı, Bedestenler, Zeugma Antik Kent (Belkis). Zeugma Mozaik Müzesi, Gaziantep Kalesi gibi tarihi yerler ve müzeleri gezdiler.

Geziye iş dünyasının birbirinden ünlü patronların eşleri vardı geziye katılanlar arasında; Esra Öztürk, Fatma Cengiz, Saniye Elmas, Hümeyra Ökçün, Emel Kulüp, Esen Ziyal, Nurgün Kemalbay, Deniz Zülfikarı, Hilal Ekşi, Nuray Ekşi, Esra Ekşi, Türkan Şerbetçi, Yasemin Acar, Azize Akandere, Şükriye Topaloğlu, Tülin Hacıoğulları, Gaye Erükçü vardı.

TEMA Vakfı’nın gönüllülerinin ve bağışçılarının destekleriyle 26 yıldır başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak için çalıştığını ifade eden TEMA Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Esra Öztürk “Daha yaşanabilir bir dünya umudumuza destek olan her çalışma bizler için çok anlamlı ve değerli. Bu kapsamda doğaya gösterdikleri hassasiyet ve sağladıkları katkılar için TEMA-K gönüllülerine ve bu anlamlı organizasyona katılarak destek veren tüm konuklara teşekkür ederim” dedi.