Magazin 28.11.2021 04:25

TİYATRO SAHNESİNDE NURGÜL YEŞİLÇAY ve AFRA SARAÇOĞLU'NU BULUŞTURAN 'BİR BARDA BİR GECE' DasDas'TA PRÖMİYERİNİ YAPTI

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın yıllar sonra, genç kuşağın yükselen isimlerinden Afra Saraçoğlu'nun ise ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı DasDas'ın yeni prodüksiyonu 'Bir Barda Bir Gece'nın prömiyeri dün gece gerçekleşti.
TİYATRO SAHNESİNDE  NURGÜL YEŞİLÇAY ve AFRA SARAÇOĞLU'NU BULUŞTURAN  'BİR BARDA BİR GECE' DasDas'TA PRÖMİYERİNİ YAPTI

Distopik bir dünyayı gözler önüne seren oyunun ilk temsilinde Yeşilçay ve Saraçoğlu’nu ünlü isimler yalnız bırakmadı.

TÜM ‘BİR BARDA BİR GECE’ PRÖMİYER FOTOĞRAFLARI: https://we.tl/t-reY8qKtmwx

Uzun bir aranın ardından yeni prodüksiyonlarını tiyatroseverlerle buluşturan DasDas oyunlarına bir yenisini daha ekledi. Nurgül Yeşilçay ve Afra Saraçoğlu’nun iki kişilik oyunu ‘Bir Barda Bir Gece’ dün gece ilk kez DasDas Sahne’de tiyatroseverlerle buluştu. Yeşilçay’ın uzun bir aranın ardından sahnelere döndüğü, Saraçoğlu’nun ise ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı oyunun prömiyerinde Azra Akın, Burak Dakak, Cansel Elçin, Cem Karcı, Deniz Can Aktaş, Didem Balçın, Ece Yüksel, Furkan Andıç, Gizem Erman Soysaldı, İdil Fırat, Mert Yazıcıoğlu, Naz Çağla Irmak, Özge Özacar, Tarık Uğur Özenbaş, Zeynep Tuğçe Bayat gibi ünlü isimler, iki başarılı oyuncunun bu önemli gününde heyecanlarını paylaştı.

Lulu Raczka’nın imzasını taşıyan ‘Bir Barda Bir Gece’, kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bara giden üniformalı kız ile barın tek çalışanı bir kadının arasındaki gerilim ve soru işaretlerinin hiç bitmediği bir geceyi merkezine alıyor. İzleyenlerin günümüze çok da uzak olmayan distopik bir dünyaya tanıklık edeceği oyunu Nagihan Gürkan yönetiyor.

Dün akşam prömiyerini gerçekleştiren ‘Bir Barda Bir Gece’ 27 Kasım, 3-21-22 Aralık akşamları 20.30’da 28 Kasım ile 12 Aralık günleri ise 17.00’de DasDas Sahne’de seyircisiyle buluşmaya devam edecek.