Magazin 11.04.2020 00:31

TOLGAHAN'DAN ULUSLARARASI 'SORU-CEVAP'

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman geçtiğimiz akşam İnstagram üzerinden hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Aile hayatından, mesleğine bir çok konuda soruları yanıtlayan Sayışman'a dünyanın dört bir yanından sorular geldi.
TOLGAHAN'DAN ULUSLARARASI 'SORU-CEVAP'

 Sayışman, Honduras, Fas, Polonya, Makedonya, Kosova, Karadağ, Sırbistan, Bosna, İran, Kosta Rica, İsrail, Özbekistan, İtalya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Pakistan, Bulgaristan, Irak, Kuveyt, Amerika, Yunanistan, Fransa, İspanya, Angola, Moğolistan, Arnavutluk ve Mısır olmak üzere 5 kıtada 27 farklı ülkeden gelen soruları cevaplapladı.

AMAN ALMEDA DUYMASIN

Eşi Almeda'nın hangi huyunu sevmediği kendisine sorulan Sayışman, "Aman duymasın. Ama çok fazla titiz, detaycı ve temizlik delisi" dedi. "Dünyaya bir daha gelsen Almeda'yla evlenir misin?" sorusuna, "Evet, evet. Bin kere evet..." diyen Sayışman, Almeda'yı mı yoksa Efahan'ı mı daha çok sevdiği sorusuna, "İkisi de tabiki. Benim için biri nefes biri su gibi" diye yanıt verdi.

İNŞALLAH KIZ ÇOCUK NASİP OLUR

"Gelecekte kız babası olmayı istiyor musunuz?" sorusunu, Hem de nasıl... İnşallah nasip olur" diyerek yanıtlayan Sayışman, ikinci kez baba olmak istediğini dile getirdi. Bir takipçisinin " Biz eşimle evde birbirimizi yemeye başladık. Sizin evde durumlar nasıl?" sorusuna başarılı oyuncu, "Zaten birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz, şu an yaşadıklarımız talihsiz bir durum ama Efe ve Almeda ile daha çok vakit geçirme imkanım oldu" diye cevap verdi.

'EFE' ALMEDA'DAN, 'HAN' TOLGAHAN'DAN

Oğulu Efehan'ın adının 'Efe' kısmını Almeda'nın 'Han'ı ise kendisinin koyduğunu belirten oyuncu, 'Efehan' ismini çok seviyoruz" dedi.

120 ŞINAV ÇEKİYORUM

Fiziği ile ilgili bir çok soru alan oyuncu, bir kerede 100-120 şınav çekebildiğini söyledi. Evde kaldığı süreyi spor yaparak değerlendirdiğini belirten Sayışman, hemen hemen her gün spor yaptığını, evinde spor salonu olduğu için şanslı olduğunu dile getirdi.

DOĞUDUĞUM GÜNDEN BERİ İSMİM AYNI

Sosyal medyada kendisi ile ilgili dolaşan adını Mustafa Cingitaş'ken Tolgahan Sayışman yaptığı dedikodularına da cevap veren Sayışman, "Soyadımı değiştirmeye kalksaydım annem, babam, kardeşim, babaannem, halam... Hepsinin soyadını değiştirmem gerekirdi. İlk ve son defa açıklık getireyim. Adım doğuduğum günden beri Turgut Tolgahan Sayışman" dedi.

KAZANDIĞIM SÜRECE PAYLAŞTIM VE PAYLAŞACAĞIM

"Coronavirüs'le mücadele için yardım yaptınız mı? Duyulmasını istemiyor musunuz?" sorusunu, "Paylaşmanın olmazsa olmaz olduğunu öğrendim ben ailemden. Sadece bu dönemde değil Allah kısmet ettiği ve kazandığım sürece hep paylaştım ve paylaşacağım. Bazıları gizli kalır bazıları duyulur. Yeri gelmişken; ben genelde duyulmasını tercih etmemiş olsamda, göz önünde yapılan yardımların da böyle zamanlarda çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bunlar örnek teşkil edip bir yardım hareketine dönüşebiliyor ve amaca hizmet ediyor" diyerek cevapladı.