Magazin 25.11.2021 04:41 Güncelleme: 25.11.2021 10:53

AYAKLI GAZETE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri, sahiplerini buldu. Halk oylamasıyla seçilen 2021 yılının en iyilerinin ödüllendirildiği gece Swissotel The Bosphorus'da gerçekleşti.
AYAKLI GAZETE  ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

İş, sanat, spor ve cemiyet hayatından çok sayıda ismin katıldığı ödül töreni, ünlülerin şıklık yarışına sahne oldu.

Swissotel The Bosphorus’ta, 2410 Construction ana sponsorluğu ile gerçekleştirilen 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni’ne çok sayıda davetli katıldı. Ufuk Özcan, Yüksel Yavuz ve Nur Saruhanoğulları’nın ev sahipliği yaptığı törenin sunuculuğunu Zeynep Koçak ve Sergen Deveci üstlendi. Sunucuların şovları, kırmızı halı geçişi ile dünya çapındaki ödül törenlerini aratmayan 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni ünlülerin şıklık yarışına sahne oldu.

Sen Çal Kapımı Aldığı 4 Ödül ile Ses Getirdi!

“En İyi TV Romantik Komedi Dizisi” seçilen “Sen Çal Kapımı”, başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin’e de “En İyi TV Dizi Çifti” ve “En İyi Romantik Komedi
Kadın ve Erkek Oyuncu” dallarında ödül getirdi. İkili sahneye ödüllerini almaya çıktıklarında şıklıklarıyla da büyük beğeni topladılar.

'Masumlar Apartmanı' ödülleri 3’ledi!

“En İyi TV Dizisi” seçilen “Masumlar Apartmanı”, başarılı performanslarıyla kendinden söz ettiren Ezgi Mola’ya “En İyi TV Kadın Oyuncu”, Merve Dizdar’a ise “En İyi TV
Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünü getirdi.

Aşk 101’e 3 ödül birden!

Ödül töreninin dijital medya dizisi kategorisinde aday gösterilen “Aşk 101” 3 ödül birden aldı. “En İyi Dijital Medya Dizisi” ödülünü alan “Aşk 101”in başrol oyuncularından Alina Boz “En İyi Dijital Medya Dizisi Kadın Oyuncu” ödülünü kazanırken, Kubilay Aka ve Mert Yazıcıoğlu, halk oylaması sonucu aldıkları eşit puanla “En İyi Dijital Medya Dizisi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldüler.

Atv ödülleri topladı!

Gecenin konuşulan yapımlarından olan “Kuruluş Osman” 3 ayrı kategoride ödül kazandı. Burak Özçivit “En İyi TV Erkek Oyuncu” dalında ödül alırken, dizi Nurettin Sönmez’e de “En İyi TV Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü getirdi. Mehmet Bozdağ ise “En İyi TV Dizi Senaristi” ödülünün kazananı oldu. Tv dalında yapılan oylamanın kazananı ise, Esra Erol oldu. Esra Erol'da programı ile 'En İyi Gündüz Kuşağı Programı' ve 'En İyi Kadın Sunucu' ödüllerini aldı. 'En İyi Erkek Haber Sunucu' ise, Atv Ana Haber'in başarılı sunucusu Cem Öğretir'in oldu. 'Kardeşlerim' dizisinin başarılı oyuncusu Onur Seyit Yaran ise, Yılın Yükselen Genç Yıldızları kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Yıldızlar geçidi!

Birbirinden başarılı isimlerin ve yapımların yarıştığı 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni’nde yıldızlar geçidi yaşandı. Halk oylamasıyla seçilen 2021 yılının en iyileri farklı kategorilerde yarıştı. “Yarına Tek Bilet”, Dilan Çiçek Deniz’e “En İyi Sinema Kadın Oyuncu” ödülünü getirdi. Dilan Çiçek Deniz, her zamanki gibi güzelliği ve şıklığı ile göz kamaştırdı. Umut Evirgen ise yönetmenliğini üstlendiği Kimya filmi ile “En İyi Film Yönetmeni” ödülünü kazandı. En İyi Film kategorisinde yarışan “Nasipse Adayız” ödül alırken, filmin hem yönetmenliğini, hem yapımcılığını, hem de başrol oyunculuğunu üstlenen Erkan Kesal “En İyi Sinema Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Sinema yapımları kadar tiyatro da gecenin ilgi görenlerindendi… Cimri, “En İyi Müzikal Tiyatro Oyunu” ödülünü alırken, oyuncularından Serkan Keskin de En İyi Tiyatro Erkek Oyuncu” ödülünü kazandı. “En İyi Müzikal Tiyatro Kadın Oyuncu”su ile Fotoğraf 51’deki performansı ile Funda Eryiğit oldu.

Esra Erol, Esra Erol’da programı ile “En İyi Gündüz Kuşağı Programı” ve “En İyi Kadın Sunucu” ödüllerini aldı. Çağla Şıkel’in sunduğu “Çağla ile Yeni Bir Gün”, “En İyi Moda, Güzellik ve Sağlık Programı” seçildi. Dilara Gönder “En İyi Kadın Haber Sunucu”, Cem Öğretir ise “En İyi Erkek Haber Sunucu” seçildi. “En İyi Haber Programı”nın kazananı YouTube programı ile Cüneyt Özdemir oldu. “En İyi Yarışma Programı” seçilen Survivor’ın ödülünü alan Acun Ilıcalı, “O Ses Türkiye” programı ile de “En İyi Erkek Sunucu” seçilerek ödüllerini ikiye katladı. Acun Ilıcalı’nın ödüllerini, ödül töreninin ana sponsoru 2410 Construction’ın Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Tuğtekin takdim etti. 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri’nin “En İyi Spor Programı”, “Yüzde Yüz Futbol” seçildi. “Yılın Çıkış Yapan Haber Programı” ödülünü “Cem Küçük ve Aslı Hünel ile Günaydın Türkiye” aldı. Yılın En İyi Youtuber’ı ödülünü Enes Batur kazandı.

Yılın yükselen yıldızları ödülleri sahiplerini buldu!

Halk oylamasıyla seçilen Yılın Yükselen Yıldızları kategorisi de ünlüler geçidine sahne oldu. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri’nin “Yılın Yükselen Yıldızı” Miray Daner ve Hafsanur Sancaktutan oldu. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu sahnede ödülünü aldıktan sonra “Yılın Yükselen Genç Yıldızları” ödüllerinin sahipleri açıklandı. Nilsu Berfin Aktaş, Aslıhan Karalar, Onur Seyit Yaran, başarılarıyla kariyerlerindeki yükselişlerini 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete “Yılın Yükselen Genç Yıldızları” ödülüyle taçlandırdılar.

Müzik dünyasının starları 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni’nde buluştu!

TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni bu sene de ağırladığı müzik dünyasının başarılı isimleriyle ses getirdi. Edis “En İyi Erkek Şarkıcı” ödülünü kazandı. “En İyi Kadın Şarkıcı” ödülünü ise Zeynep Bastık aldı. Derya Bedavacı “En İyi Arabesk – Fantezi Kadın Sanatçı” seçilirken, Bilal Sonses de “En İyi Arabesk – Fantezi Erkek Sanatçı” ödülünü kazandı. “En İyi Hip – Hop ve R&B Şarkıcı” kategorisinin kazananı Gazapizm oldu. “En İyi Müzik Grubu” İkilem seçilirken, “En İyi Albüm” ödülünü de yayınladığı gün itibari ile çok iyi bir çıkış yakalayan “Seni Soruyorlar” isimli albümü ile Ersay Üner aldı. “Yılın En İyi Şarkısı” ödülünü, yorumlarıyla büyük beğeni toplayan

“Dünyadan Uzak” şarkısı ile Sakiler kazandı!

9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni, Zeynep Koçak ve Sergen Deveci’nin eğlenceli sunumuyla unutulmaz anlara tanıklık etti. Ödüller sahiplerini bulduktan sonra Berkay törende sahne aldı ve muhteşem bir konsere imza attı. Berkay’a tüm şarkılarında ödül töreninin misafirleri de eşlik etti.

Gecenin notları;

"Hande'nin ne giydiğine karışmıyorum"

Düzenlenen törene birlikte katılan Hande Erçel ve Kerem Bursin, şık giyimleri ile dikkat çekti. Kamera karşısına geçen ikili, "Ödül aldığımız için çok mutluyuz, 58 hafta emek verdik. Aldığımız ödüllerle de buna değdiğini hissetmek çok güzel" dedi. 'Sel Çal Kapımı' dizisiyle birlikte rol almaya başlayan ikili, "İşe başlarken bizde çok endişelendik, halk sever mi diye düşündük. Herkese çok teşekkür ederim, onlarda bizim kadar sevdi" dedi. İMDB sıralamasında 28-30 yaş aralığındaki genç oyuncular arasında 2. güzel olan Erçel, "Güzellik göreceli bir kavram, bir şey demek garip olur. Beni sadece aldığım ödülle ilgileniyorum, teşekkür ederim" dedi. Hayranların sık sık evlilik hakkındaki isteklerini soran muhabirlere yanıt veren ikili, "Bu akşam evlilik hakkında konuşmayalım, neden burada olduğumuzu biliyoruz. Özel mevzulara girmeyelim, işimiz için buradayız ve çok mutluyuz" dedi. Şık giyimleriyle dikkat çeken ikili, kıyafet konusunda birbirlerine karışmadıklarını belirtti. Bursin, "Ben Hande'nin ne giydiğine karışmıyorum, o da bana karışmıyor" dedi. Güzel oyuncu ise, "Karışmak demeyelim, tabi ki birbirimize yakışan şeyleri söylüyoruz" dedi.

"Annem düşüp bayılmış"

Rol aldıkları dizide gösterdikleri performansla ödüle uzanan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, şık ve uyumlu giyimleri ile dikkat çekti. Ödül hakkında konuşan Mola, "Alkışlanan insanlar olmak, işimiz ile anılmak çok güzel" dedi. Giyim tarzıyla dikkat çeken Dizdar, "Arkadaşlar ben ilk kez törene katılıyorum, o yüzden çok heyecanlıyım. Keyifli ve yoğun çalışıyoruz" dedi. Sette çalıştığı sırada asansöre bindiği ve sıkışarak ayağının koptuğu haberleri çıkan Ezgi Mola, "Çok acımasız ve terbiyesizce olduğunu düşünüyorum, annem hüngür hüngür ağlayarak aradı. Bende sette olduğum için telefonu açamadım, birisi arayıp söylemiş ve annem bayılıp yere düşmüş" dedi. Sevgilisi Mustafa Aksakallı'nın da çok korktuğunu belirten oyuncu, "Mustafa da çok korktu, çalıştığım için kimse bana ulaşamamış, ilgi çekmek için şuursuzca haber yapmak çok kötü" dedi. Estetik yaptırdığı iddialarına da yanıt veren Ezgi Mola, "Arkadaşlar geçen aramızda konuştuk, ben oyuncu olmasaydım çok estetik yaptırırdım, ancak hiç yaptırmadım ve yapanlara da çok saygı duyuyorum. Tabi birisi uyurken bana estetik yapmışsa bilmiyorum" diyerek kahkaha attı.

Değerli eşyaları kayboldu!

Başarılı yorumcu ve söz yazarı Sinan Akçıl, törene eşi Burcu Kıratlı ile birlikte katıldı. Biraz keyifsiz olan ikili, muhabirlere nedenini açıkladı. Evlerini toparlayan ve dekor işleriyle uğraşan ikilinin, çok değerli bir eşyasının kayıp olduğu öğrenildi. Durum hakkında konuşan Kıratlı, "Benim için çok önemli bir eşya, evi toparladığımız zaman bulamadık. Umarım ortaya çıkar, polise bilgi verdik" dedi. Swiss Otel'de evlenen ikili, "Evlendiğimiz yere geri döndük, bizim için özel bir yer" dedi. Ayağında ufak bir aksaklık olan Sinan Akçıl, "Maalesef halı saha maçında sakatlandım, biraz daha iyiyim" diyerek ayağını gösterdi.

9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri Kazananlar:

En İyi Romantik Komedi Dizisi: Sen Çal Kapımı / FOX Tv
En iyi Romantik Komedi Kadın Oyuncu: Hande Erçel / Sen Çal Kapımı
En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu: Kerem Bürsin / Sen Çal Kapımı
En İyi Dizi Çifti: Hande Erçel ve Kerem Bürsin / Sen Çal Kapımı
En İyi TV Dizisi: Masumlar Apartmanı / TRT 1
En İyi TV Kadın Oyuncu: Ezgi Mola / Masumlar Apartmanı
En İyi TV Yardımcı Kadın Oyuncu: Merve Dizdar / Masumlar Apartmanı
En İyi TV Dizi Senaristi: Mehmet Bozdağ / Kuruluş Osman
En İyi TV Erkek Oyuncu: Burak Özçivit / Kuruluş Osman
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Nurettin Sönmez / Kuruluş Osman
En İyi Dijital Medya Dizisi: Aşk 101 / Netflix
En İyi Dijital Medya Dizisi Kadın Oyuncu: Alina Boz / Aşk 101
En İyi Dijital Medya Dizisi Erkek Oyuncu: Kubilay Aka ve Mert Yazıcıoğlu / Aşk 101
En İyi Film: Nasipse Adayız
En İyi Sinema Erkek Oyuncu: Ercan Kesal / Nasipse Adayız
En İyi Sinema Kadın Oyuncu: Dilan Çicek Deniz / Yarına Tek Bilet
En İyi Film Yönetmeni: Umut Evirgen / Kimya
En İyi Gündüz Kuşağı Programı: Esra Erol'da / ATV
En İyi Kadın Sunucu: Esra Erol / Esra Erol'da - ATV
En İyi Moda Güzellik ve Sağlık Programı: Çağla ile Yeni Bir Gün / Fox Tv
En İyi Kadın Haber Sunucu: Dilara Gönder / SHOW Tv
En İyi Erkek Haber Sunucu: Cem Öğretir / ATV
En İyi Erkek Sunucu: Acun Ilıcalı / O Ses Türkiye - TV8
En İyi Yarışma Programı: Survivor / TV8
En İyi Haber Programı: Cüneyt Özdemir / YouTube
En İyi Spor Programı: Yüzde Yüz Futbol / TRT 1
En İyi Erkek Şarkıcı: Edis
En İyi Kadın Şarkıcı: Zeynep Bastık
En İyi Albüm: Seni Soruyorlar/ Ersay Üner

En İyi Müzik Grubu: İkilem
En İyi Arabesk - Fantezi Kadın Sanatçı: Derya Bedavacı
En İyi Arabesk - Fantezi Erkek Sanatçı: Bilal Sonses
En İyi Hip - Hop ve R&B Şarkıcı: Gazapizm
Yılın En İyi Şarkısı: Dünyadan Uzak / Sakiler
En İyi Müzikal Tiyatro Oyunu: Cimri
En İyi Müzikal Tiyatro Erkek Oyuncu: Serkan Keskin / Cimri
En İyi Müzikal Tiyatro Kadın Oyuncu: Funda Eryiğit / Fotoğraf 51
Yılın En İyi Youtuber’ı: Enes Batur
Yılın Yükselen Yıldızı: Miray Daner ve Hafsanur Sancaktutan
Yılın Yükselen Genç Yıldızları: Nilsu Berfin Aktaş, Aslıhan Karalar, Onur Seyit Yaran
Yılın Çıkış Yapan Haber Programı: Cem Küçük ve Aslı Hünel ile Günaydın Türkiye
Özel Ödül: Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim
Sosyal Sorumluluk Proje Ödülü: Scope “Birlikte Mümkün”
Özel Plaket: Rufat İsmailov