Kültür Sanat 14.05.2022 08:02 Güncelleme: 13.05.2022 18:55

UĞUR ÖZÇELİK'İN EN TAZE TEKLİSİ 'YANAR'

Alternatif sahnenin yeni nesil müzisyenlerinden Uğur Özçelik, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı en yeni taze teklisi 'YANAR'ı Believe Müzik etiketiyle 13 Mayıs Cuma günü tüm dijital marketlerde videosu ile birlikte yayımladı.
UĞUR ÖZÇELİK'İN EN TAZE TEKLİSİ 'YANAR'

Sözü ve müziği Uğur Özçelik’e düzenlemesi Berk İşgören’e ait güncel soundların hakim olduğu şarkının Sakarya’da çekilen 3 dakikalık sinematik çekimleri andıran video klibinin yönetmenliğini Gökhan Yalçınkaya üstlendi.

Şarkının video klib;i geçmişi ile başbaşa kalmış yalnız bir adamı anlatıyor.

Kısa sürede müzik tüketicisinin dikkatini çekecek şarkıdan sonra Uğur Özçelik, 2012’den beri birçok şarkı biriktirdiğini ve birden fazla albüm için hazır olduğunu söylüyor.

Uğur Özçelik parçaya dair hislerini şu sözlerle anlatıyor: “Benim için çok özel bir yeri olan ve hayatımın kötü zamanında yazdığım bir şarkı oldu. Doğru ve hedef işi yapmak için bu kadar bekledim umarım sonuçlar buna değer”

Biyografi

1990 yılında İstanbul’un Kadıköy doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini yine aynı şehirde tamamladı. Sonrasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar’ında yarı zamanlı Türk Müziği eğitimi dersleri gören sanatçı, aynı zamanda birçok ismin arkasında vokal yaptı.

İstanbul Drama Sanat Akademisi’nde Ayla Algan’dan doğaçlama ve kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Sonrasında ise 35,5 Oyunculuk Akademisi’nde Altan Gördüm, Vahide Perçin, Gürol Tonbul, Ersin Umulu, Gürhan Elmalıoğlu gibi usta isimlerle beraber ses, nefes, dans, doğaçlama ve temel sahne sanatları eğitimi alarak birden fazla çalışmaya imza attı ve çalışmalar yaptı.