Magazin 22.01.2018 08:30

Ünlü anneler yarıyıl kahvaltısında buluştu

Ünlü anneler yarıyıl tatiline Akmerkez'de başladı. Aralarında Ayşe Kucuroğlu, Aslı Tandoğan, Ayşe Tolga, Ebru Akel, Şirin Ediger ve Pınar Tezcan gibi isimlerin bulunduğu yarıyıl kahvaltısında anneler önce çocuklarıyla Frozen Land'de buz pateninin keyfini çıkardı ardından Disney Pixar'ın renkli animasyon filmi Coco'yu izleyip eğlenceli dakikalar geçirdi.
Ünlü anneler yarıyıl kahvaltısında buluştu

 ŞAFAK GÜVEN

Ünlü anneler yarıyıl tatiline Akmerkez’de başladı. Aralarında Ayşe Kucuroğlu, Aslı Tandoğan, Ayşe Tolga, Ebru Akel, Şirin Ediger ve Pınar Tezcan gibi isimlerin bulunduğu yarıyıl kahvaltısında anneler önce çocuklarıyla Frozen Land’de buz pateninin keyfini çıkardı ardından Disney Pixar’ın renkli animasyon filmi Coco’yu izleyip eğlenceli dakikalar geçirdi.

Aralarında Aslı Tandoğan, Şirin Ediger, Ebru Akel, Ayşe Tolga ve Pınar Tezcan’ın bulunduğu ünlü isimler Akmerkez’de Ayşe Kucuroğlu ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda buluştu. Davete çocuklarıyla birlikte katılan ünlü anneler, daha sonra hep birlikte Akmerkez’de kurulan, İstanbul’un terasta en büyük açık hava buz pisti olan Frozen Land’i ziyaret etti. Çocuklarına buz pistinde eşlik eden ünlü anneler, eğlencenin tadını çıkardı.

Çocuklar daha sonra hep birlikte Disney Pixar’ın renkli ve çok heyecanlı animasyon filmi Coco’yu izledi.

Yarıyıl tatilinde 10 gün boyunca, Coco’dan ilhamla hazırlanan çeşitli aktiviteleri deneyimleyerek, tatillerini keyifle geçirecek olan Akmerkez’in minik misafirleri, Nisan ayına kadar Frozen Land’de de buz üstünde eğlencenin tadını çıkaracak.