Magazin 25.01.2022 04:02

ÜNLÜ İSİMLER CANLI PERFORMANSLAR SERGİLEYECEK!

MüzikOnair ve Bau Radyo işbirliği ile bu sene beşincisine imza atılacak olan Bau Radyo MüzikOnair Ödülleri'ne sayılı günler kala, muzikonair.com sitesi üzerinden şu ana kadar 1 milyona yakın rekor oy kullanımı gerçekleşti.
ÜNLÜ İSİMLER CANLI PERFORMANSLAR SERGİLEYECEK!

Adaylar arasında kıyasıya rekabetin olduğu kategorilerin kazananları ise 31 Ocak tarihinde oylamanın bitmesi ile belli olacak.

7 Şubat tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde gerçekleşecek olan görkemli bir törenle, ödülü almaya hak kazanan ünlü isimler sanat camiasının değerli isimlerinin ellerinden ödüllerini alacak.

BAU Konservatuvar'ın açılış performansı ile başlayacak olan gecede, BAU Red Dragons ekibinin özel dans gösterisinin yanı sıra ünlü isimler canlı sahne performansları sergileyerek geceye renk katacak.

Özge Ulusoy ve Ceyhun Yılmaz'ın sunuculuğunu yapacağı tören, Dream Türk TV ekranından canlı olarak yayınlanarak tüm Türkiye'ye ulaşacak. Tören ile ilgili tüm gelişmeler, sosyal medya üzerinden #MüziğinYıldızları hashtag'i altında takip edilebilecek.