Magazin 30.11.2022 04:58

ÜNLÜ İSİMLER GENÇLER İÇİN SAHNE ALDI

Sanat, cemiyet ve iş dünyasının sevilen isimleri 28 Kasım'da Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) 20. Yılına özel gerçekleşen konserde gençler için sahne aldı!
ÜNLÜ İSİMLER GENÇLER İÇİN SAHNE ALDI

Ozan Doğulu ve orkestrası eşliğinde, Türkiye’nin ilk kadın şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş’in şarkılarının seslendirildiği, ana sponsorluğunu DenizBank’ın co-sponsorluğunu ise ETİ’nin üstlendiği konserden elde edilecek gelirin tamamı, Toplum Gönüllüsü gençler için desteğe dönüştü.   

2002 yılından bu yana üniversite öğrencisi gençleri burs ve mentorluk programlarıyla güçlendiren ve onların dünyayı değiştiren sosyal sorumluluk projelerine destek olmayı amaçlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), 20. Yılını 28 Kasım’da Maximum Uniq Hall’de gerçekleşen muhteşem bir konserle kutladı. Aralarında Nükhet Duru, Birce Akalay, Kaan Sekban, Sarp Apak ve pek çok sürpriz ismin de bulunduğu sanat, cemiyet ve iş dünyasının sevilen simaları; Ozan Doğulu ve orkestrası eşliğinde Türkiye’nin ilk kadın şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş’in unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Ozan Doğulu’nun kızı Arya Doğulu da ilk kez bu etkinlikte sahne aldı. Gecenin sunuculuğunu Pınar Altuğ ve Hakan Bilgin üstlendi.  

Denizbank’ın ana sponsoru, ETİ’nin co-sponsoru olduğu konserden elde edilen gelirin tamamı; Toplum Gönüllüsü gençlerin 81 ilde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerine kaynak olmak üzere Toplum Gönüllüleri Vakfı’na aktarıldı. 

 Fikret Şeneş Kimdir?

1921 yılında doğan Fatma Fikret Şeneş; Türkiye’nin ilk kadın şarkı sözü yazarıdır. Şan dersi alan ve piyano çalan Şeneş’in ilk Türkçe söz yazdığı şarkı 1960'ların sonunda "İki Yabancı" adlı eseri olmuştur. 290'a yakın şarkıyı Türk pop müziğine kazandıran Fatma Fikret Şeneş 2015 yılında aramızdan ayrılmıştır.