Magazin 23.11.2021 04:58

YAVRU VATAN SEVCAN ORHAN'LA COŞTU

Başarılı sanatçı Sevcan Orhan, sonbaharı konserden konsere koşarak geçiriyor...
YAVRU VATAN SEVCAN ORHAN'LA COŞTU

Sesi, güçlü yorumu ve samimiyetiyle milyonların gönlünde taht kurmayı başaran, geçtiğimiz gece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yer alan Arkın By Colony Hotel'de muhteşem bir performansa imza attı.

Rezervasyonları günler öncesinden dolan organizasyonda kendisini dinlemeye gelen müzik severleri mest eden güzel sanatçı, Türk Halk Müziğinden arabeske, pop müzikten sanat müziğine uzanan geniş repertuvarıyla hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir performans sergiledi.

CENNET ANALARIN AYAKLARIN ALTINDA DİYORSAK KADINA ŞİDDET YAKIŞMAZ BİZE

Sahsenin bir bölümünü katledilen kadınlara adayan Sevcan Orhan, seslendirdiği sunam türküsünden önce yaptığı çağrıyla erkek misafirlerini ''Şiddet'' konusunda daha fazla duyarlı olmaya çağırdı. ''Cennet anaların ayakları altındadır deyip daha sonra kadına zulmetmek yakışmaz bize. Burada bulunan tüm erkeklerden bir söz istiyorum. Bu sözü illa ki dilinizle de telaffuz etmenize gerek yok. Kalben inanın, inanarak alkışlayın, ben anlarım. Artık kadına şiddet, hayvana şiddet, doğaya şiddet ayırmaksızın zulme karşı sesinizi daha fazla çıkaracaksınız. Söz veriyor musunuz? sözleri ile geceye damgasını vuran Sevcan Orhan, dakikalarca dinmeyen alkışlar karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Yaklaşık iki saat süren konserinin finalinde tempoyu yükselterek Kıbrıs'ı halaya kaldıran başarılı sanatçı, muhteşem geceyi müzikseverlerin sevgi seli eşliğinde tamamladı.