Magazin 26.02.2020 09:28

YENİ KLİBİ İLE 90'LARDAN BUGÜNE SESLENİYOR

Elif Kaya, Tarkan'ın ilk albümünde yer alan "Selam Ver" adlı parçaya çektiği klip ile gündemde.
YENİ KLİBİ İLE 90'LARDAN BUGÜNE SESLENİYOR

Müslüm Gürses'in meşhur şarkısı Bir Bilebilsen' e çektiği klip YouTube' ta 70 milyonun üzerinde izlenen Kaya, İnstagram hesabında yaptığı paylaşımda video klip haberini "dinleyicilerimin sözünü dinledim, ikinci klibimi ‘’Selam Ver 'e çektim" sözleriyle duyurdu.

 SİYAH BEYAZ

Tarkan'ın ilk stüdyo albümünde yer alıp sözleri Alpay Aydın'a, bestesi Ozan Çolakoğlu'na ait olan parçanın klibini Elif ve Melek Kaya kardeşler yönetiyor. "Bu şarkılar bizim çocukluğumuza damgasını vurmuş şarkılar" diyen Kaya, klibi çekerken sadeliğe önem verdiğini, çok beğendiği sinema yönetmenlerini örnek aldığını ve İrem Haykır gibi değerli bir yönetmenin kendisini desteklediğini belirtiyor.  Tarkovsky, Bergman gibi yönetmenlerin bir hayranı olarak çocukken kendisini bu yönetmenlerin filmlerinde oynarken hayal ettiğini söylüyor. "Bu kliple çocukluk hayalimi gerçekleştirdim" diyor.

 Poll Production etiketiyle piyasaya sürülen albümün prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü ünlü müzisyen Selim Çaldıran yapıyor. Sanatçı Deja Vu albümü ile üstü tozlanmış şarkıları gün yüzüne çıkararak bilenlere keyifli bir dejavu yaşatmayı, yeni duyan gençlere de pop kültürümüzün önemli parçaları ile tanıştırmayı amaçlıyor.