Magazin 21.08.2019 10:18

Yeni şarkısı görücüye çıktı

Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Aslı Zen önceki gün "Azka Yaz Konserleri" kapsamında Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Azka Otel'de sahne aldı.
Yeni şarkısı görücüye çıktı

Konserine Ferhat Göçer, Fatih Ürek, Demet Akalın gibi ünlülere verdiği "Cennet", "Hadi Hadi" ve "Çalkala" şarkılarıyla başlayan Aslı Zen, ses performansıyla hayranlarından tam not aldı. Parça aralarında müzikseverlerle sohbet de eden başarılı şarkıcı Aslı Zen " Yeni bir tane şarkı yaptım. Daha piyasalara çıkmadı. 10 gün sonra tüm platformlarda yer alacak... "Delizabeth" isimli şarkımı ilk defa sizlerin huzurunda seslendireceğim." diyerek yeni şarkısını söyledi. Sahne şovu ile de sevenlerini mest eden Aslı Zen muhteşem bir konsere imza attı.

HÜSNİYE KAYA YAZDI, UMUT AÇIKGÖZ YORUMLADI, SAFİYE AĞLADI...

Konserinde kendisini dinlemeye gelen Safiye Soyman'ı sahneye davet eden başarılı sanatçı Soyman ile birlikte "Kah Kadeh Kırıldı" şarkısına düet yaptı.  "Evlenip çocuğum olduktan sonra çocuğuma demişim ki; sen doğdun ya, işte ben o gün öldüm oğlum. Öyle garip ki bir duygu ki... Allah’ım bu bir mucize, bütün hayatım değişti. Safiye sen anneliğin en büyüğünü, en ulusunu yaşadın ve çok güçlü bir duruş sergiledin. Bu duruşuna senin dostların kayıtsız kalmadılar. Oğluna çok güzel bir parça yaptılar. Sevgili Hüsniye Kaya yazdı ve besteledi Umut Açıkgöz ise yorumladı." diyerek Umut Açıkgöz'ü sahneye davet etti. Yakın arkadaşı Hüsniye Kaya'nın oğlu Harun için yazdığı ve bestelediği şarkıyı yorumlayan Umut Açıkgöz, ünlü sanatçı Safiye Soyman'ı göz yaşına boğdu. 

SAFİYE SOYMAN'DAN DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR...

Şiirin son dizeleri olan "İstemem çalmasın cümbüşü sazı. Muradın nağmeye söz olmadıkça tutulsun. Mevsimler kalsın gecede Harun güneşim sen doğmadıkça” sözlerini sahnede yakın dostu Sayiye Soyman'ın yanında okuyan Hüsniye Kaya,  Soyman'a uzun uzun sarılarak onunla birlikte gözyaşı döktü. Duygu dolu anlar yaşayan Safiye Soyman " Gerçekten çok güzel bir gece yaşadım. Çok duygulandım, sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Dün akşam beni Bülent Kaya aradı ve ablamın sana bir sürprizi var diyerek beni buraya davet etti. Harun'u da getirecektim ama kısmet olmadı. Konserlerime Harun'u da getiriyorum. Kalabalıkta hastalığını unutuyor. İki tane üniversite bitirdi. 20 yıldır da ms hastası, gözleriyle cevap veriyor hayata ve bize. Onunla iletişimde kalıyorum her an. Engellilere engel olmamak lazım. Onları anlamak lazım." derken bir kez daha göz yaşlarına hakim olamadı.

Coşkulu başlayan gecenin finalinde her birlikte sahneden müzikseverleri selamlayan Aslı Zen ve misafirleri sahneyi alkışlar eşliğinde terk ettiler.