Magazin 27.11.2021 04:32

YENİ YÜZLER VE YENİ YETENEKLER İÇİN KOLLAR SIVANDI…

İş insanı İpek Tatlıtuğ, ticaret hayatında ki başarısını sektöre kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ'dan olan aşinalığı ve insanlarla etkileşim içinde olma arzusuyla bir araya getirdi.
YENİ YÜZLER VE YENİ YETENEKLER İÇİN KOLLAR SIVANDI…

Shiva Menajerlik ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Tatlıtuğ, yakın arkadaşı ve aynı zamanda ortağı Esen Şahin ve sektörde uzun yıllar cast direktörü olarak başarılı işlere imza atan arkadaşı Fulya Şirin ile güç birliği yaparak, menajerlik alanında yeni girişimini duyurdu.

Sektörde yeni yüzlere ve yeni yeteneklere şans tanınmaması, sektörün ve menajerlerin ‘no name’ olarak adlandırılan ve başarısını ortaya koyma şansı bulamayan oyuncular için çabasızlığı, Shiva Menajerlik’in çizgisini belirleyen faktörler oldu.

İpek Tatlıtuğ Shiva’nın kuruluş amacını, “yeni yeteneklere fırsat sağlayıp onlarla beraber gelişip yol almak ve sektörde fark yaratmak” olarak belirtiyor. Shiva’nın genel koordinatörü Fulya Şirin ve ortağı Esen Şahin’le beraber yola çıkan Tatlıtuğ, alanında profesyonel ve uzmanlaşmış bir ekip ile birlikte; yetenekli, disiplinli, işine saygılı ve çalışma isteğiyle dolu oyuncularla birlikte yol alacaklarını belirtiyor.