Magazin 05.08.2022 04:56

'Yıldızlı Geceler' Konser Serisinde 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' Sahne Aldı

Üç yıldır Türkiye'nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye'nin ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ'de gerçekleştirilecek 'Yıldızlı Geceler' etkinlik serisi, 3 Ağustos Çarşamba akşamı Yüzyüzeyken Konuşuruz konseri ile devam etti.
'Yıldızlı Geceler' Konser Serisinde 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' Sahne Aldı

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle ‘Turkcell Vadi’de 29 Temmuz’da Candan Erçetin ile başlayan ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisi, 3 Ağustos Çarşamba akşamı alternatif sahnenin son dönemdeki en güçlü gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz’u ağırladı. Grup yazın serin akşamlarından birine daha şarkıları ve performansı ile damgasını vurdu.

Albümleri ve şarkılarıyla ile müzik listelerinde kısa sürede hatırı sayılır büyük başarılara imza atan Yüzyüzeyken Konuşuruz, Ne Farkeder ve Benimle Kayboldun şarkıları ile başladığı konseri büyük bir karnaval havasına çevirdi. Grup konserin ikinci yarısına Kadıköy Kızı’ ile başlayıp ‘Boş Gemiler’ ile dinleyenleri bambaşka duygulara sürükledi.

Grubu her konserinde yalnız bırakmayan sadık hayran topluluğu tüm şarkılara dev koro halinde eşlik ettiler.

Günler öncesinden biletleri tükenen Yüzyüzeyken Konuşuruz konseri, İki saatten fazla süren, müzikal yönü güçlü ve unutulmaz anlara sahne olan bir performans olarak kayıtlara geçti.

Turkcell Yıldızlı Geceler’de son hızıyla devam ederken bu hafta sahne alacak sanatçılar ve konser tarihleri;

 • Öykü Gürman - 4 Ağustos

• Oğuzhan Koç - 5 Ağustos

• Kenan Doğulu - 6 Ağustos

• Sertab Erener - 7 Ağustos