Güncel - Yaşam 09.04.2020 17:53

YOUTUBE DA SES GETİREN KANAL "Pırıltı TV"

    Gazeteci Ömer Balıksırtı, "Pırıltı TV" isimli yeni bir YouTube kanalı açtı. Kanalda magazin dünyasının bilinmeyen taraflarını, kamera arkasında neler oluyor  ve sanatçıların bilinmeyen yönlerini gözler önüne seriyor. Her hafta yeni bir video " Pırıltı TV " de izleyecilerle buluşacak.
YOUTUBE DA SES GETİREN KANAL

   Uzun yıllar birçok gazete, dergi ve televizyon kanalında ses getiren magazin haberlerine imza atan deneyimli gazeteci Ömer Balıksırtı, bu YouTube kanalında 'Renkli Hayatlar' isimli belgesel ile nostalji severlerin karşısına çıkıyor. Balıksırtı, bu belgesellerde Haldun Dormen, Fikret Hakan, Eşref Kolçak, Öztürk Serengil, Arif Sağ, Hakkı Bulut, Selim Naşit Özcan, Hülya Koçyiğit, Halit Akçatepe, Yıldırım Mayruk, Zeki Müren'in kemancısı Kayhan Başmergen, makyöz Oya Tolga gibi isimleri izleyicisiyle buluşturacak.  Bir dönemin iz bırakan isimleri ile yaptığı röportajlarla magazini seven ve renkli yaşantıları merak edenlerin vazgeçilmez kanalı olacak.

    Ömer Balıksırtı kimdir?    1962 İstanbul doğumlu olan Ömer Balıksırtı, 1977 yılında Saklambaç gazetesinde mesleğe adım attı. Sonra sırasıyla Günaydın, Tan, Sabah gazetelerinde ardından da Ses&Hayat dergilerinde görev aldı. Transfer olduğu Hürriyet Gazetesi'nde magazin muhabiri olarak çalıştı. Show TV, Kanal D, Atv, Star TV, TGRT ve 9.Kanal'da muhabir, magazin haber müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. Yapımcı olarak da ’Sabah Şekerleri', 'Klas Magazin', 'Baraj', 'Pırıltı Magazin', 'Renkli Hayatlar' gibi pek çok  programa imza attı.