​01 OCAK 2018, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 01 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Yeni yılın ilk saatlerinde İkizler burcunda bulunan Ay; daha sonra Yengeç burcuna geçiş yapıyor, Jüpiter ve Neptün'ün olumlu açısı, bizleri maneviyata, fedakarlığa ve affetmeye davet ediyor.

Yeni yılın ilk saatlerinde İkizler burcunda bulunan Ay; daha sonra Yengeç burcuna geçiş yapıyor, Jüpiter ve Neptün’ün olumlu açısı, bizleri maneviyata, fedakarlığa ve affetmeye davet ediyor. Sevecen, yumuşak ve anaç bir tavırda olabiliriz. Anılar gözümüzde canlanabilir, belki biraz nostalji yapmak iyi bir fikir olabilir. Yengeç burcunun özelliği olan anaçlık, besleyicilik; hepimizi sarabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bu hafta güzel bir hafta sizler için, öncelikli olarak ev ve aile konularınız vurgu kazanıyor, maneviyatınız güçleniyor ve sevdiğinizi sevildiğinizi hissediyorsunuz

BOĞA: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, haftaya olumlu ve güzel giriş yapıyor olacaksınız, özellikle aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle aranızda müthiş bir çekim söz konusu, ilişkiniz güçleniyor ve beraberliğiniz daha da keyifli hale geliyor.

İKİZLER; Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, bu hafta yönetici gezegeniniz Merkür düz hareketine geçiyor, bir süredir retrodaydı ve artık Koç burcunda ileri hareketine başladı. Ev ve aile konularında olumlu gelişmelere vesile olacak bu sizler için. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, güzel bir haftaya başlıyoruz hep beraber, Merkür düz hareketine geçiş yapıyor ve burcunuzun yöneticisi Ay’da, sizinle haftanın başında, kendinize olan güveniniz artarken, bir çok problemi çözmek için fırsatlarınız olacak.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, sizler için manevi duyguların öne çıkacağı bir hafta, özellikle haftanın başlarında kendinizi yorgun ve depresif hissedebilirsiniz. Ay ve Plüton arasında bir gergin açı oluşuyor, sizi manipüle eden konulardan uzaklaşmalı ve baskı yaratan durumlardan kaçmalısınız.

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar; sosyal çevrenizde yaratıcılığınız artarken, çeşitli işler ve koşuşturmalar da devreye giriyor, dernek, kuruluş, organizasyonlar sizi cezbediyor bu süreçte, burcunuzun yöneticisi Merkür’ün düz hareketine başlaması sizi olumlu yönde etkileyecek.

TERAZİ: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, haftaya iş konularınızla başlangıç yapıyorsunuz, toplantılar ve koşturmalar ön planda, bir takım ailevi sorunlardan ötürü yarım kalan işleriniz varsa onları tamamlamak sizler için iyi olacaktır. 

AKREP: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, bir şeyleri değiştirmek veya dönüştürmek için çok güçlü etkiler altındasınız bu hafta, uzak yerler, eğitim hayatınız, yüksek lisans, uluslararası ilişkiler konularında ve hukuk konularında adımlar atıyor.

YAY: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, vergi kredi veya borç gibi ödemeler canınızı sıkabilir fakat bunu şaşırtıcı bir şekilde atlatabilir ve bir anda her şeyin yoluna girdiğine tanıklık edebilirsiniz, sanki bir melek gelmiş ve size dokunmuş gibi bir hissiyat yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, haftaya biraz şaşırtıcı biraz sıra dışı ve birazda bunaltıcı başlamış olabilirsiniz. En sevdiğimiz insan bazen bizi en çok kıran insan olabiliyor sevgili oğlaklar, ne demişler düşmanını uzakta arama.

KOVA: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, günlük rutin ve sıkıcı işler siz göre değil belki, her şey bazen üstünüze üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Sağlık konularınıza dikkat etmeli ve kontrollerinizi yaptırmalısınız. 

BALIK: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar; hobileriniz, keyif aldığınız şeylerden para kazanma isteğiniz artıyor, bunun için bir çıkış yolu bulmaya çalışıyor gibisiniz fakat aynı zamanda her yerden de kıstırılmış durumdasınız.