Vakıf Katılım web

​02 0CAK 2018, SALI

Dolunay KARACA 02 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün Yengeç burcunda bir dolunay meydana geliyor.

Bugün Yengeç burcunda bir dolunay meydana geliyor. Dolunaylar bize sonlanmaları, bitişleri, tamamlanmaları anlatır. Bugün ev ve iş hayatınız arasında denge kuramamak, kadın erkek ilişkileri, günlük hayat ve sosyal hayat gibi konularda bir bitiş, stres ve baskı yaratabilir. Yengeç-Oğlak aksında gerçekleşecek bu dolunay sorumluluk gerektiren işlerle, duygusal bağlandığımız konular arasında bir çekişme yaratabilir.

KOÇ: Koç burçları Yengeç burcundaki dolunayla birlikte ev ve aile hayatınızda bir takım sorunlar gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissedebilir, hiçbir şey yolunda gitmiyor hissine kapılabilirsiniz. Geçici bir sorun, sinirlerinize hakim olun, çözüm odaklı olmaya çalışın.

BOĞA: Boğa burçları bu dolunayla birlikte yakın çevrenizde gerilimler yaşanabilir. Siz de bundan payınızı alabilirsiniz. İletişim hataları yüzünden yaşanacak bu stres belki de bazı şeylere nokta koymanızı gerektirebilir.

İKİZLER: İkizler burçları, bu dolunay sizde maddi gerilim yaratıyor. Parasal anlamda bazı şeyleri yetersiz buluyorsunuz kendinizde. Almak istediğiniz veya satmak istediğiniz bir eşya bir mülk olabilir. Belki de biraz zamana ihtiyacınız olacaktır.

YENGEÇ: Yengeç burçları, sizin burcunuzda gerçekleşen bu dolunay da bazı kararlar almak ve uygulamak gerekecek. Mesafenizi korumalı ve herkese hak ettiği kadar değer vermelisiniz. Fazlası hem sizi yoruyor hem de insanlar sürekli fazla beklenti de olabiliyorlar.

ASLAN: Aslan burçları, bu dolunayda arkanızdan çevrilen işler açığa çıkıyor. Bazı şeylere dur deme zamanı sizler için; yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilir, biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz. Kendi içinize çekileceğiniz bir süreç.

BAŞAK: Başak burçları; Yengeç dolunayı ile birlikte bir projeyi sonlandırmak bitirmek ve yeni umutlar edinmek sizlere iyi gelebilir, arkadaş çevrenizde de bazı konularda zıt fikirlere sahip olduğunuz kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

TERAZİ: Terazi burçları, bugünkü dolunay sizleri kariyer hanenizde etkiliyor olacak; iş ve kariyer olarak tatmin edici bulmadığınız işinizi değiştirme ve yeni yılda yeni bir getir elde etmek isteyebilirsiniz. Patronlarınızla aranızda gergin diyaloglar olabilir.

AKREP: Akrep burçları, Yengeç dolunayında uzaklara gitme ihtiyacı duyabilir, sinirsel olarak geçmişi hatırlayabilirsiniz. Bazı intikam duygularından sıyrılmalı ve hayata yeni bir pencereden bakmalısınız. Duygularınızda oto kontrol geliştirmeniz gerekebilir.

YAY: Yay burçları, ortaklaşa konularda fikir çatışmaları yaşanabilir; bu durumda elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız; bir ortaklığı bitirme kararı alabilir, ertelediğiniz bir ameliyat durumu varsa bunun şart olmasıyla birlikte gerilme yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Oğlak burçları, Yengeç burcundaki dolunay; ikili ilişkilerinize dikkat çekiyor. Aranızda fikir çatışması olabilir, birbirinize gerekli özen ve ilgiyi göstermemekten kaynaklı sorunlar oluşabilir; veya ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyamamaktan ötürü tartışabilirsiniz.

KOVA: Kova burçları, bu dolunay sizleri kira konuları, evcil hayvanlar, günlük rutin işleriniz konusunda strese sokabilir, bazı şeylere yeni düzenlemeler getirmeli ve ciddi bazı kararlar almalısınız. Gelişi güzel bir tarz yerine; sistemli olan tarafı seçmelisiniz.

BALIK: Balık burçları, Yengeç dolunayı ile birlikte çocuklarınız konusunda testlerden geçebilirsiniz. Bekar olanlar ise flörtleri konusunda yanıldıklarını görebilirler; gerçekçi bir yaklaşım ve bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor.