​06 OCAK 2018, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 06 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
İlişkiler konusunda, mücadele ettiğimiz işler konusunda yara alabiliriz.

İlişkiler konusunda, mücadele ettiğimiz işler konusunda yara alabiliriz. İçsel olarak önce acı çekip sonra da kendi yaralarımızı sarmak ve dönüşüme hazırlanmak en iyisi. Ay, Başak burcunda devam ediyor hareketine, maddi konularda, ticarette, sağlık sektöründe planlı ve verimli çalışmak, sağlam kararlarla adım atmak yerinde olacaktır.

KOÇ: Sevgili Koçlar, ev almak, ev satmak, ofis değiştirmek, işyeri açmak vs. gibi gayrimenkul konularda atılım yapabileceğinizi vurgulanıyor bugün, bu konularda inisiyatif alma ve bir şeyleri yeniden yapılandırıp, adım atmak sizlere iyi gelecektir.

BOĞA: Sevgili Boğalar, kardeşlerinizden duyacağınız bir haber sizi motive edecek. İletişim becerilerinizin arttığı, pazarlama, gazetecilik, basım  yayın, reklam, her türlü sözel ve yazılı iletişiminiz yeni bir oluşuma tabi tutulabilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, maddi kaynaklı sorunlarınız bu hafta çözülebilir. Haftasonunun maddi olarak en şanslı burcu sizlersiniz. Manevi olarak da duygularınız güçlü, Neptün’ün uyumlu açıları, mantık ve somut şeylerle meşgul olan sizleri, bugün maneviyata davet ediyor olacak, daha duygusalsınız bugün.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kendinize olan güveniniz tam ve yapılması gerekenler için ayağa kalmanın vakti de geldi, yalnız hafta sonu boyunca eşinizle aranızda bir takım sorunlar olduğu da gözlerden kaçmayacak, yani o, sizin yaptıklarınıza karşı gelecek gibi.

ASLAN: Sevgili Aslanlar,  beraber çalıştığınız kimselerle aranızda gerginlikler artmış gibi görünüyor, bazı Aslanlar için sağlık konuları da gündemde, dikkat edilmesi gereken bir süreçten geçiyorlar. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, hayatınıza yeni insanları dahil etmek istiyor gibisiniz sanki, alıştığınız çevreden, dahil olduğunuz sosyal ortamlardan çok daha farklı insanlar tanımak ve hayatınıza almak, onlarla yeni fikirler tartışmak ve projeler hayata geçirmek bugünün teması.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugün gökyüzü çeşitli fırsatlar sunuyor sizlere; yalnız bazı şeylerden fedakarlık yapmak, belki ev ve aile hayatınızı biraz askıya almak durumunda da kalabilirsiniz. İki arada bir derede olma durumunuz var.

AKREP: Sevgili Akrepler, yabancılarla ilgili işler, eğitim, din ve inançlar hanenizde yenilikler yapmanız gerekebilir. Bu alanlarda bir şeyler başlatmak, adım atmak, yeni bir fikre sahip olmak sizleri motive edecek bugün.

YAY: Sevgili Yaylar, yatırım yapmak isteyen Yaylar varsa, yüklü bir para çıkışı; kredi çekmek, borç almak ve belki bir miras konusu gündeminizde olacak. Bu hafta sonu Ay, sizi ortak kazanımlar konusunda tetikliyor olacak.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, birliktelikleri olan Oğlaklar, ilişkilerini bir üst seviyeye taşımak için karar alırken; yalnız olanlar için aşk fırsatları kapılarında. Bugünün etkileri, yeni bir ilişkiye başlamak için size fırsat sunuyor olacak; bir diğer yandan iş fırsatları da kapıda.

KOVA: Sevgili Kovalar, çeşitli organizasyonlar, düzenlemeler yapmak için uygun etkilere sahip bir gündesiniz, bu süreçte ayrıca sağlık konularında da temkinli olmakta fayda var. Gerekli düzenlemeleri sağlık konularında da yapmalı, beslenme düzeninize, diyet programınıza uymaya çalışmalısınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, bekar olan Balıklar için aşk ve eğlence dolu günler var bu hafta sonu. Yapmaktan zevk aldığınız, keyifli aktivitelerin içerisinde bulunacak ve bu konularda iyi bir organizatör olacaksınız. Kendinizi göstermek isteyeceğiniz bir gün.