07 OCAK 2018, PAZAR

Dolunay KARACA 07 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Olaylara objektif yaklaşabilmek ve karşı tarafın haklarına saygı duymak önem kazanıyor.

Sabah 10:00 ile 14:00 arası boşlukta devam eden Ay, 14:00 itibariyle Terazi burcuna geçiş yapıyor. Önemli işlere başlangıç yapmak için öğleden sonraki saatler tercih edilmeli. Sosyal bağlar, eş, partner, arkadaşlarımızla uyumlu ve dengede olma gayretimiz yüksek. Olaylara objektif yaklaşabilmek ve karşı tarafın haklarına saygı duymak önem kazanıyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün çok daha rahat ve enerjiksiniz. Dünden kalan dalgınlığınız ve karmaşanız biraz olsun son buldu. Atacağınız adımlarda dışardan gelen tepkilere karşı daha rahat karşılık verebiliyorsunuz. Kardeşinizle ilgili hoş bir sürpriz var.

BOĞA: Sevgili Boğalar, kişisel bakım günü çok uygun bir gün. Hiçbir şey sizi tutamaz, bugün kendinize vakit ayırmaya çalışmanız sizi mutlu edecek. Aile içinde bir davete katılarak adınızdan söz ettireceksiniz, ışığınızla büyülüyorsunuz. 

İKİZLER: Sevgili İkizler, meraklı, araştırmacı ve yerinde duramayan tavırlarınızla dikkatleri üzerinize topluyorsunuz. İş ve kariyer hedefleriniz için bolca veri toplayacağınız bugün, tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, bugün özellikle duyacağınız dedikodulardan, alacağınız haberlerin doğruluğundan emin olmadan harekete geçmeyin. Laf kalabalığı yapanlardan uzak durun. İyisi mi siz kendinize bir seyahat programı ayarlayın ve kafanızı dağıtın. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, popüler bir Aslan kişisi olarak, davet listenizi, randevu defterinizi düzenleyin, hangi birine yetişeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz. Keyifli bir gün sizi bekliyor. Biraz deşarj olmanızda fayda var. Bunu çoktan hak ettiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yapmanız gereken çok iş var. Detaylarda boğularak vakit kaybedebilirsiniz. İşlerinizi mükemmelleştirmek için öncelikle yardım talep etmelisiniz. Biraz ailenizle vakit geçirmeli onlara kendilerini iyi hissettirmelisiniz. Unutulduklarını düşünebilirler.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, sinirleriniz çok gergin. Bu gergin enerjiyle başlarsınız, zararlı siz olabilirsiniz. Gevşemeye ve sevginin koşulsuz gücüne kendinizi bırakmalısınız. İş hayatınızda her şey istediğiniz gibi gidiyor merak etmeyin. Aşk hayatınız için ise tempolu bir süreçten geçebilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, yeni bir dönüşüm sürecine hazırlanıyor gibi hissetmeniz muhtemel. Bugün biraz daha istekli ve gayretli olacağınız bir gün. Hırslı ve tutkulusunuz. Beklediğiniz para nihayet elinize geçecek. Çocuklar konusunda çok fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

YAY: Sevgili Yaylar, kendinizi bitkin hissediyorsunuz. Moralinizi bozmayın, hepsi geçecek ve siz tekrar eski iyimser, neşeli hallerinize döneceksiniz. Canınızı sıkanlara mesafe koyun ve öyle devam edin hayatınıza. Ailenizin desteği sizinle.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, siz normalde duygularından çok mantığıyla hareket eden bir yapıdasınız. Ama bugün kuracağınız hayaller gerçeğe dönüşebilir. Aklınızdan geçirdiğiniz şeyler, sizi geleceğe taşıyabilir. Fakat bunları tamamen kendinize saklayın, ser verin sır vermeyin.

KOVA: Sevgili Kovalar, para konularından sebep sevdiğinizle aranızda soğuk rüzgarlar esiyor. Her şey iş ve para oldu bu aralar sizin için, unutmayın karşı tarafın duyguları incinmiş durumda. Aranızı düzeltmek için ona sürpriz yapın. İş hayatınız da beklenmedik güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, yeni bir ev almak, taşınmak için sanki kollarınızı sıvadınız, hayalini kurduğunuz ev için biraz daha beklemekte fayda var. Elinize toplu bir para geçiyor ve bunu değerlendirirken dikkatli olun.