1 KASIM 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 01 Kas 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Kasım ayının ilk haftasına dolunayın etkileri altında başlıyoruz.

Kasım ayının ilk haftasına dolunayın etkileri altında başlıyoruz. Pazartesi günü şanslı etkiler altındayız. Öğlen saatlerinde Ay burç değiştirerek iletişim trafiğimizi hızlandıracak. Hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Eğitimlere, kısa seyahatlere, ticari konulara önem vereceğiz. Perşembe ve cuma günleri duygusal olacağız. Kendi kabuğumuzda kalmak isteyeceğiz. Ailemizle, sevdiklerimizle beraber olmak isteyeceğiz. Kendimizi evimizde güvende hissedeceğiz. Hafta sonu enerjimiz artacak. Özgüvenimiz yükselecek. Yaratıcılığımızı ortaya koymak isteyeceğiz. Bizleri mutlu edecek, eğlendirecek aktivitelerle ilgileneceğiz.

Bu hafta iletişim gezegeni Merkür düzeliyor. Alacağı açılar iletişimde, ticarette, diplomaside bazı sorunların olacağını gösteriyor.


Sevgili Koçlar; haftaya parasal konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz artacak. Anlaşmalar, sözleşmeler, eğitimler, kısa seyahatler olabilir. Hafta ortası ailenizle ve evinizle ilgileneceksiniz. Hafta sonunuzu partnerinizle veya çocuklarınızla eğlenerek geçirebilirsiniz.

 

Sevgili Boğalar; haftaya kendi isteklerinizle başlıyorsunuz. Maddi konularda hızlı gelişmeler olacak. Para harcamanız fazlalaşabilir. Hafta ortası yakınlarınızla duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonu ailenizle eğlenceli aktiviteler yaparak rahatlayacaksınız.


Sevgili İkizler; haftaya isteksiz başlasanız da perşembe gününe kadar hayatınız hızlanacak. Kendi istekleriniz ön planda olacak. Aşktan yana şanslı olacaksınız. Hafta ortası maddi konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizle, kardeşlerinizle eğlenceli zamanlar geçireceksiniz.


Sevgili Yengeçler; haftaya arkadaşlarınızla planlar yaparak başlasanız da, perşembe gününe kadar kendi içinize dönecek ve yalnız kalmak isteyeceksiniz. Perşembe ve cuma hassas ve duygusal olacaksınız. Kendi isteklerinizi yapmak isteyeceksiniz. Hafta sonu paranızı lüks şeylere harcayabilir, biraz gösterişe kaçabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; haftaya işinizde yoğunlukla başlasanız da, sosyal hayatınızda hareketlilik olacak. Perşembe ve cuma günlerini evinizde ve ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz. Sakinliğe ihtiyacınız var. Hafta sonunu kendinize ayırabilirsiniz. Eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.


Sevgili Başaklar; haftaya kariyer, iş ve ebeveynlerinizle ilgili konularla hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Perşembe ve cuma günleri arkadaşlarınızla hassas ve duygusal konular yaşayabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olun. Hafta sonunu hem yalnız kalmak hem de eğlenmek isteyerek geçireceksiniz.


Sevgili Teraziler; haftaya ödemelerinizle ilgilenerek başlayıp, yabancılarla olan iletişim trafiğinizle devam edeceksiniz. Uzak akrabalarınızla, eşinizin kardeşleriyle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri evden çalışabilirsiniz. Veya annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla eğlenceli vakitler geçireceksiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya özel ilişkinize zaman ayırsanız da ödemeleriniz ön planda olacak. Önemli iş görüşmelerinizi haftaya erteleyin. Perşembe ve cuma günleri yabancılarla hassas konuşmalar yapabilirsiniz. Yurt içinde uzak bir yere gidebilirsiniz. Hafta sonunu işlerinizi eğlenerek yapmak sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Yaylar; haftaya gündelik işlerinizi toparlayarak başlayıp özel hayatınızla ve eşinizle ilgilenerek devam edeceksiniz. Hafta ortası maddi konular ön planda olacak. Parayla ilgili bazı sorunlar olabilir. Hafta sonu eğlenceli eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Partnerinizin kardeşleriyle, akrabalarıyla hoşça vakitler geçirebilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftaya keyifli başlayıp, koşuşturmacalarla devam edeceksiniz. İş trafiğiniz artacak. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta ortası eşinizle, partnerinizle hassas olaylar sizleri yoracaktır. Hafta sonu harcamalarınıza dikkat edin.


Sevgili Kovalar; haftaya evinizde vakit geçirmek isteğiyle başlasanız da hareketli zamanlar sizleri bekliyor. Aşk hayatınız hareketleniyor. Çocuklarınızla ilgili hızlı olumlu gelişmeler olacak. Perşembe ve cuma günleri sağlığınıza özen gösterin. İş hayatınızla ilgili hassas durumlar olabilir. Hafta sonu partnerinizle, eşinizle eğlenceli anlar yaşayacaksınız.


Sevgili Balıklar; haftaya heyecanlı haberlerle başlıyorsunuz. Aile ilişkilerinizde iletişim trafiğiniz hızlanıyor. Perşembe ve cuma günleri sizler için olumlu geçecek. Aşka, hayattan keyif almaya ve çocuklarınıza önem vereceksiniz. Hafta sonu sağlığınıza özen gösterin. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak çalışmalar yapmak sizlere enerji verecektir.