10 MART 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 10 Mar 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya sakin, dingin bir ruh haliyle başlıyoruz. Keyif, huzur, tat alma, maddi güvencelerimiz önceliğimiz olacak.

Hafta ortasında hareket berekettir, diyeceğiz. Aklımız ön planda olacak. Arkadaşlarımızla sosyalleşip bol bol sohbet edeceğiz. Yeni şeyler öğrenmek isteyeceğiz. Hafta sonu duygusallığımız artacak. Ailemiz ve sevdiğimiz kişilerle beraber olmak isteyeceğiz. Hem kendimizi hem başkalarını koruyup kollayacağız. Duygusal anlamda gerginliklerde yaşayabiliriz. 

Bu hafta sizlere Boğa burcundaki Uranüs gezegeninin önümüzdeki 7 yıl boyunca hayatlarımızda ne gibi yenilikler yapacağını yazıyorum.

Sevgili Koçlar; Uranüs 7 yıl sizlerin maddi ve manevi değerlerinde değişimler yaratacak. Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Alternatif yollardan para kazanabilirsiniz. Ekonominizi esnek yönetmelisiniz. Paraya ve sahip olduklarınıza bakış açınızı değiştireceksiniz.

Sevgili Boğalar; Uranüs 7 yıl boyunca sizleri komple değiştirecek, yenileyecek ve özgürleştirecek. Hayatınızla ilgili hızlı ve beklenmedik kararlar alacaksınız. Alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. Kendinizi orjinal bir şekilde ifade edeceksiniz. Fiziksel görünümünüzde yenilenmeler yapacaksınız.

Sevgili İkizler; Uranüs 7 yıl bilinçaltınızı, psikolojik yapınızı yenileyecek. Kontrol edemediğiniz, arka planda kalan olaylar huzursuzluk yaratabilir. Gizli düşmanlarınızı fark edeceksiniz. Gizli kalmış korku ve endişelerinizi anlayıp aydınlanacaksınız. Ortaya çıkmamış yeteneklerinizi keşfedeceksiniz. Güvendiğiniz şeyler değişecek.

Sevgili Yengeçler; Uranüs 7 sene sosyal çevrenizi, umutlarınızı, beklentilerinizi değiştirecek. Yeni arkadaşlar, yeni gruplarla beraber olacaksınız. İdealleriniz ve hayattan beklentileriniz değişecek. İşten kazançlarınızda iniş çıkışlar olabilir.

Sevgili Aslanlar; Uranüs 7 yıl içinde statünüzü, toplumda görünüşünüzü değiştirecek. Kariyerinizde, mesleğinizde yenilenmeler olacak. Hem iş hem maddi konularda iniş çıkışlar olabilir. Kadersel olarak yeni bir yön seçeceksiniz. Köklü değişimler geliyor.

Sevgili Başaklar; Uranüs 7 yıl sizlere farkındalık kazandıracak, aydınlanma yaşatacak. Hayat amacınız, hayat felsefeniz değişecek. Yeni inançlar, yeni insanlar hayata bakışınızı değiştirecek. Alternatif bilim, ilim konularında eğitimler alabilirsiniz. Farklı fikirler üretip teknolojiyi kullanarak geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

Sevgili Teraziler; Uranüs 7 yıl boyunca dramatik değişimler yaratabilir. Korkularınızla yüzleşeceksiniz. Ortak kazançlarında farklılaşmalar olacak. Eş veya ortaklarınız yüzünden borçlar, krediler, miras gibi parayla ilgili durumlarınız değişecek. Okült ve metafizik gibi bilinmeyen konularla ilgileneceksiniz.

Sevgili Akrepler; Uranüs 7 yıl sizlere ilişkilerde ani ve beklenmedik gelişmeler yaşatacak. Sağlam sandığınız evliliğiniz veya ortaklığınız bitebilir. Yakın arkadaşlıklarınızda değişimler olacak. Özgürlük ihtiyacınız artacak. İlişkilerde heyecan isteyeceksiniz. Sıra dışı insanlar hayatınıza girebilir.

Sevgili Yaylar; Uranüs 7 yıl sizlerin hizmet, iş ve çalışma hayatlarınızı değiştirecek. Yeni işlere başlayabilirsiniz. İşinizde yeni teknolojileri kullanacaksınız. Günlük hayatınız değişip hareketlenecek. Sağlığınıza dikkat edin; sinirsel gerginliklerden tansiyon problemleri olabilir.

Sevgili Oğlaklar; Uranüs 7 yıl aşk hayatınızda heyecanlı anlar yaşatacak. Özel ilişkilerinizde kendinizi özgürce ortaya koymak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız değişecek, modernleşecek. Keyif aldığınız şeyler değişecek. Çocuklarla ilgili hızlı ve güzel gelişmeler olabilir.

Sevgili Kovalar; Uranüs 7 yıl aile hayatınızda değişimler yaratacak. Ev ve yer değişikliği veya ülke değişikliği yapacaksınız. Kişisel hayatlarınız yenilenecek. Ailelerinizle ilgili olaylar olacaktır. Köklü, hızlı ve beklenmedik yenilikler sizleri bekliyor.

Sevgili Balıklar; Uranüs 7 yıl yakın çevrenizde ve iletişim, zihinsel alanınızda beklenmedik değişimler yapacak. Alışılmış düşünceleriniz değişecek. Yeni bir tarzda düşünüp, farklı iletişim kuracaksınız. Yakın çevre ve kardeşlerinizden özgürleşmek isteyeceksiniz. Zihinsel olarak aydınlanacaksınız.