10 MAYIS 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 10 May 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu hafta zaman iyice duracak. Hatta geri gitmeye başlayacak.

Bu hafta zaman iyice duracak. Hatta geri gitmeye başlayacak. Geçmişe ait tüm kararlarımızı, sorumluluklarımızı, ilişkilerimizi, sevgimizi, paramızı, servetimizi, inançlarımızı, gücümüzü gözden geçireceğiz. Neleri iyi yaptık, neleri yapamadık, neleri yarım bıraktık ve neleri tamamlamamız gerekiyor, bunları göreceğiz. Hepsinin üstünden geriye doğru inceleyerek geçeceğiz. 11 Mayıs Satürn geri harekete, 13 Mayıs Venüs geri harekete, 14 Mayıs Jüpiter geri hareketine başlıyor. Plüton gezegeni de geri harekette olduğundan zaman iyice yavaş ilerleyecek.

Haftaya pek bir ciddi başlıyoruz. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Kariyerimiz, geleceğimiz, aile büyükleri önceliğimiz olacak. Hafta ortasında daha bireysel ve özgür olmak isteyeceğiz. Sosyalleşmek, arkadaşlarımızla olmak, işten kazançlarımız, umutlarımız önemli olacak. Hafta sonu sezgilerimiz, fedakarlıklarımız, empatimiz, ilham gücümüz yüksek olacak. Karmaşalar ve belirsizlikler olsa da iç huzurumuz yerinde olacak. Hayatımızda güvende olduğumuzu hissedecek destekler alabileceğiz. Ve kendimizi güçlü hissedeceğiz. Hafta sonu sanatsal veya ruhsal çalışmalarla zaman geçirmek bizlere iyi gelecektir.
İletişim ve zihin gezegeni Merkür salı günü İkizler burcunda olacak. İletişimimiz hızlanacak. Yeni şeyler öğreneceğiz. Olaylara akılcı çözümler bulacağız. Kendimizi kolay ifade edebileceğiz.
Enerji ve savaş gezegeni Mars çarşamba günü Balık burcuna geçiyor. Enerjimizi daha spiritüel konulara harcayacağız. İdealist ve humanist amaçlar uğruna savaşabiliriz. Kararlarımız duygularımızdan etkilenecektir.


Sevgili Koçlar; bu hafta kariyer, iş, anneniz, işten kazançlarınız, arkadaşlarınız ve de dinlenmek önemli olacak. Yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz artacak. Varsa sorunlarınızı göreceksiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.


Sevgili Boğalar; bu hafta yabancılar, yurt dışı işleriniz, hukuki konular, kariyeriniz, işten kazançlarınız, sosyal hayatınız ön planda olacak. Maddi konularınızı gözden geçirip yeniden toparlayacaksınız. Enerjinizi arkadaşlarınıza, sosyal çevrenize harcayacaksınız.


Sevgili İkizler; bu hafta ödemeler, alacaklar, eşinizin parası, yabancılar, uzak akrabalar, kariyer, iş ve anneniz sizler için önemli olacak.  Kendinizi, kendi isteklerinizi daha fazla düşüneceksiniz. Enerjinizi kariyerinize, işinize yönlendireceksiniz.


Sevgili Yengeçler; bu hafta eşiniz, ortağınız, maddi konular, hukuki konular, yabancılar, uzak akrabalar, kariyer, işiniz ve anneniz ön planda olacak. Dinlenmeyi isteyeceksiniz. Yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir. Enerjinizi   uzak akrabalara ve yeni bilgilere harcayacaksınız.


Sevgili Aslanlar; bu hafta sağlığınız, işiniz, rutinleriniz, eşiniz, maddi konular ön planda olacak. Arkadaşlarınızla sohbet etmek, sosyal çevrenizle işler yapmak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla sorunlarınızı çözebileceksiniz. Enerjinizi maddi konulara harcayacaksınız. Spiritüel konular ilgi alanınızda olacak.


Sevgili Başaklar; bu hafta eğlence, aşk, çocuklar, sağlığınız, işiniz, eşiniz önemli olacak. Kariyerinizdeki, işinizdeki iletişim trafiğiniz hızlanıyor. Aklınız hem toplumsal konularda hem annenizde olacak. Enerjinizi eşinize harcayacaksınız. Taşınmak isteyebilirsiniz.
Sevgili Teraziler; bu hafta aileniz, eviniz, babanız, aşk, eğlence, çocuklar, sağlığınız, işiniz, günlük rutinleriniz ön planda olacak. Uzak akrabalarınızla, eşinizin kardeşleriyle iletişim trafiğiniz artıyor. Yeni eğitimler alabilirsiniz. Enerjinizi işinize, sağlığınıza, günlük rutinlerinize harcayacaksınız.


Sevgili Akrepler; bu hafta yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticari konular, eğitimler, aileniz, eviniz, babanız, aşk, eğlence, çocuklar önemli olacak. Aklınız maddi konularda olacak. Ödemelerinizle ilgili akılcı çözümler bulacaksınız. Enerjinizi aşk hayatınıza ve/veya çocuklarınıza harcayacaksınız.


Sevgili Yaylar; bu hafta para, değerler, sahip olduklarınız, kardeşleriniz, yakın çevreniz, aileniz, eviniz, babanız önemli olacak. Eşinizle iletişim trafiğiniz artıyor. Aranızdaki sorunları akıllıca halledebileceksiniz. Enerjinizi ailenize, evinize harcayacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta kendinizle ilgili konular, para, kardeşler, yakın çevre, ticari konular, eğitimler ön planda olacak. Aklınız işinizde, sağlığınızda, günlük koşuşturmacalarınızda olacak. Enerjinizi kardeşlerinize, iletişimsel konularınıza harcayacaksınız.


Sevgili Kovalar; bu hafta kontrolünüz dışında gelişecek olaylar, kendinizle ilgili konular ve para önemli olacak. Aşk, eğlence, hobiler, çocuklarınızla ilgili iletişim trafiğiniz artacak. Sorunlar varsa onları çözebileceksiniz. Enerjinizi para kazanmaya harcayacaksınız.


Sevgili Balıklar; bu hafta arkadaşlarınız, hayalleriniz, işten kazançlarınız, kontrolünüz dışındaki olaylar ve kendiniz, kendi istekleriniz ön planda olacak. Aile içi iletişim trafiğiniz artıyor. Ailedeki kişilerle sorunlar varsa çözümler bulacaksınız. Enerjinizi kendi isteklerinizi yapmak için harcayacaksınız.